ANDRA ARUNCA BOMBA SFARSITULUI DE SAPTAMANA!

Andra arunca bomba la sfarsit de saptamana! Indragita cantareata a confirmat zvonurile din ultima vreme, conform carora si-ar dori un al treilea copil.

Impreuna cu sotul ei, omul de televiziune Catalin Maruta, Andra ii are pe David si pe Eva. Cei doi au insa in plan, pe viitor, sa le faca celor mici un fratior sau o surioara. Insa Andra si Catalin Maruta nu se grabesc acum deoarece indraguta cantareata este implicata in multe proiecte, iar Eva este inca micuta si vrea sa se bucure de primii ani din viata ei.

Vreau sa ma bucur de primii ani ai fiecaruia dintre copii, sa nu vina bebe si sa ratez multe etape din primii ani ai Evei. Si pe David l-am putut vedea invatand sa mearga, sa vorbeasca, sa faca tot felul de lucruri. Asadar, mai asteptam sa mai creasca Eva un pic pana sa ne gandim serios la al treilea copil”, a marturisit Andra pentru revista Viva!
loading...
Andra (32 de ani) si Catalin Maruta (40 de ani) au doi copii impreuna: David, care are sapte ani, si Eva, de doar trei anisori. Ei si-au unit destinele in fata Lui Dumnezeu pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Targu-Jiu. La petrecere au participat aproape de 600 de invitati. Artista a devenit oficial sotia lui Catalin Maruta pe 10 august 2008. Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani de la cand au semnat certificatul de casatorie.
Catalin Maruta si Andra formeaza cel mai solid cuplu din showbizul romanesc si par ca se iubesc ca in prima zi. Intr-un interviu recent, prezentatorul a dezvaluit ca a placut-o pe frumoasa artista inca de la primele intalniri.

„Da, imi amintesc (prima intalnire n.r), a fost la mare. Si mi-a placut enorm naturaletea ei, faptul ca era firesc de frumoasa, de simpatica, de amuzanta. A fost dragoste… la primele vederi. Nu stiu daca m-am indragostit cand am facut cunostinta, dar ne-am placut de la inceput unul pe celalalt. ”, a povestit Catalin Maruta pentru perfecte.ro.

Intrebat cum ar caracteriza-o pe sotia lui, Maruta a spus ca: „Cum ti-am zis ca am vazut-o din prima zi: natural si firesc de frumoasa, de inteligenta, de talentata, de amuzanta, de… Andra.”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro