ANDRA MARUTA SE PREGATESTE DE O NOUA SARCINA

Dupa ce s-a vehiculat de mai multe ori ca ar fi deja insarcinata, artista nu a confirmat vestea, dar acum a explicat ca-si doreste mai multi copii, iar familia ei se poate extinde oricand.

De o perioada buna de timp se vehiculeaza ca Andra Maruta ar fi insarcinata pentru a treia oara, dar nu a confirmat acest lucru pana acum. Artista a marturisit insa intr-un articol publicat pe site-ul ei, andraonline.ro, ca-si doreste foarte mult sa-si extinda familia.

”M-am bucurat enorm cand am aflat ca voi fi mama de baiat. Eram mandra, fericita, dar la fel de speriata. Mi se parea ca nu voi stii sa il cresc frumos, nu voi afla toate secretele pentru a-i oferi o educatie sanatoasa. M-am ingrijorat prea mult, recunosc. Iata cateva dintre confesiunile unei mame de baiat: sfaturi si lucruri care m-au ajutat sa il educ pe David.
loading...
Sa fii mama de baiat nu e lucru usor si o pot spune acum, cand pot face o comparatie. O am pe Eva si am avut timp sa exersez si cum se creste o fetita. Nu incerc sa explic ca este mai greu sa cresti un baiat, ci ca lucrurile sunt pur si simplu diferite in anumite situatii. Eu nu cred in sfaturile care spun ca un baiat trebuie sa se joace doar cu masinute, sa poarte doar culorile albastru si verde. Poate iti va fi de folos sa pui in aplicare ce am invatat eu de-a lungul timpului. In cazul lui David, au functionat toate”.
Andra (32 de ani) si Catalin Maruta (40 de ani) au doi copii impreuna: David, care are sapte ani, si Eva, de doar trei anisori. Ei si-au unit destinele in fata Lui Dumnezeu pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Targu-Jiu. La petrecere au participat aproape de 600 de invitati. Artista a devenit oficial sotia lui Catalin Maruta pe 10 august 2008. Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani de la cand au semnat certificatul de casatorie.Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite si talentate artiste din tara. Fiecare piesa fie ea pop sau R&B pe care o lanseaza ajunge hit intr-un timp scurt. Ea s-a nascut pe 23 august 1986, in Campia Turzii. Vedeta e casatorita din 23 august 2008 si are doi copii cu sotul ei: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro