ANDREEA IBACKA A NASCUT. CE NUME DUBIOS VA AVEA FETITA.

Andreea Ibacka a devenit mamica pentru prima data! Vestea ca mica printesa vine pe lume astazi, 4 decembrie, a fost data de Cabral. El a facut public un selfie inainte ca sotia lui sa o aduca pe lume pe fetita lor.

Azi e o zi importanta pentru Andreea Ibacka: ea i-a daruit primul copil sotului ei, Cabral. Inainte sa intre in sala de nasteri si sa o stranga in brate pe fiica lor, cei doi soti au facut un selfie in care radiau de fericire. Imaginea emotionanta a fost insotita de un mesaj scurt si cuprinzator.

“Gata, e timpul”, a scris Cabral pe pagina lui de Facebook.

Sustinatorii cuplului i-au coplesit cu mesajele.

“Cel mai tare cadou! Mosul vine mai devreme!! Yeeeyyy!!?Nastere usoara! Sanatate si multa fericire!?”, “ Heeei, un pui de Ibaka sta sa vina… ?Sa aiba nastere usoara si recuperare rapida (chiar si tu) ?”, “Hai maiiiii…mai putea astepta pana la Mos Nicolae?? nastere usoara!”, “Doamne ajuta! Nastere usoara si sanatate maxima tuturor! Sfantul Nicolae o sa o ocroteasca pe minunea ce o sa va bucure viata ????”, “Sa fie intr-un ceas bun!” sunt cinci dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

loading...
Cabral mai are un copil din mariajul cu Luana Ibacka: fiica lor, Inoke Ibacka, are 16 ani. In cadrul unui interviu oferit inainte sa devina tatic pentru a doua oara, prezentatorul de la PRO TV a vorbit despre numele bebelusei. Desigur, acesta este mai mult o porecla pe care micuta si-a capatat-o de cand era in pantecele mamei.

“Andreea se simte bine, ii spunem Serifa, pentru ca are o deplasare din asta asa.. Cand apare nu stii daca vrea sa te ia in brate sau sa te impuste. Este bine. Ne-am tot gandit atatea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate.

Ne-a propus Inoke, prima mea fiica, varianta asta de nume si cred ca suntem aproape sa o adoptam. Nu pot sa spun care este numele. Nu este secret, dar inca nu ne-am hotarat si iar scot ceva pe gura, iar o ia toata lumea razna. Asa ca ramanem la nume de cod Petunia. Petunia.. si vom vedea dupa aceea”, a declarat Cabral pentru revista VIVA!.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro