Andreea Mantea s-a intors in Romania!

Andreea Mantea a ajuns vineri in tara, impreuna cu fiul ei, David, dupa ce ultima luna si-a petrecut-o departe de casa si de cei dragi.

Vedeta Kanal D s-a aflat in Turcia, acolo unde se filmeaza cea mai noua productie matrimoniala de pe piata, „Puterea Dragostei”.

Schimbarea a fost resimtita atat de Andreea, cat si de micutul David, care a tanjit in tot acest timp dupa prietenii lui de acasa.
Si, ca sa-i faca o surpriza juniorului, Andreea Mantea a decis sa revina in tara, intr-o scurta vizita de 2 zile, perioada in care are si pauza de la filmari.
loading...
Andreea a fost intampinata de familia ei, dar si de pisici. Felinele s-au asezat pe valiza Andreei, iar ea a imortalizat momentul.

„Sa nu mai pleci fara noi”, a scris Andreea in dreptul imaginii.
Dupa acest weekend, Andreea si David se vor reintoarce in Turcia, acolo unde vor continua filmarile la cel mai indragit show matrimonial- Puterea Dragostei.

„Mi-am facut bagajele de vreo doua ori! Am zis ca nu ma mai intereseaza nimic, ca fericirea sufletului meu e mai importanta, ca fericirea fiului meu e mai importanta. De o saptamana nu mai e el. Cade pe ganduri si tremura si zice ca vrea sa o vada pe mamaia, ca vrea sa vada pisicile. Tremura, ii tremura glasul, ofteaza. Il pacalesc, incerc sa il amagesc. As vrea sa il vad pe David fericit. Nu pot ca mama sa traiesc asa. Aici nici nu se simte ca vin Sarbatorile. Nici macar concurentii din casa nu au impodobit bradul”, povestea Andreea, recent.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro