Betty Stoian, declaratii incredibile despre depresia de dupa nastere

Betty Stoian a vorbit despre depresia de dupa nastere, modul in care a afectat-o si decizia pe care a luat-o pentru sanatatea ei.

Betty Stoian a vorbit pentru un post de televiziune despre depresia postnatala, modul in care a afectat-o si decizia pe care a luat-o, dupa ce micutul Matthias Stefan a venit pe lume. Fiica lui Florin Salam a marturisit ca s-a apucat de sport, merge la sala, iar depresia de dupa nastere a afectat-o intr-o mica masura.

„Am o viata frumoasa si linistita, in primul rand. Pentru mine asta conteaza, sa fiu linistita. Daca sunt agitata, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus sa fiu mult mai calma, mult mai pozitiva, pentru ca asta conteaza si asa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Asa a fost sa fie. Am avut o mica depresie. Dupa ce am nascut, am incercat sa fiu foarte linistita pentru ca daca gandesti mai multe capete, sa zic asa, nu e bine. Intrii in depresie fara sa vrei. O femeie cand incepe sa-si schimbe corpul dupa nastere, vine acea depresie. Am incercat sa fiu cu capul pe umeri si nu intru in asa ceva, de asta m-am si apucat de sala”, a marturisit Betty Stoian.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro