Bianca Dragusanu are o afacere profitabila si un iubit putred de bogat, dar isi vinde incaltarile purtate din dressing.

Bianca Dragusanu isi vinde incaltarile de lux. Uite cat de frumoase sunt.

Bianca Dragusanu l-a uitat complet pe Tristan Tate in bratele omului de afaceri Alex Bodi, un barbat instarit si extrem de galant care o rasfata cu multe cadouri si cu vacante de cinci stele.

La inceputul relatiei, fosta prezentatoare tv si iubitul ei au fost plecati in Spania si in Franta, la Paris, in „orasul luminilor” indragostitii si cele doua fiice ale afaceristului cazandu-se la celebrul hotel de lux Four Seasons George al cincilea.

Incantata de tratamentul regal, protagonista noastra a pozat fiecare coltisor al apartamentului si a postat imaginile pe retelele de socializare

loading...
Ei bine, noul partener de viata al Biancai nu si-a aratat generozitatea doar cand a fost vorba de cazare si restaurante exclusiviste.

Bianca Dragusanu, cadouri de zeci de mii de euro de la iubit. Cei doi au fost, de curand, in vacanta, in Dubai. Milionarul a mers cu vedeta si la o sesiune de shopping prin magazinele inaccesibile „muritorilor de rand” si i-a cumparat iubitei o geanta Prada de 2000 de euro, cizme de 1500 de euro si cateva piese vestimentare semnate de designerul anului.

Bianca a plecat apoi sa filmeze timp de doua saptamani in Asia, pentru un show de supravietuire, iar cand s-a intors, Alex Bodi i-a facut o surpriza, o vacanta in Dubai, destinatia preferata a vedetei.

Acolo, s-au cazat intr-un resort extrem de scump si au luat cu asalt magazinele marilor case de moda. Pentru acest sejur, afaceristul ar fi scos din buzunar mai bine de 30.000 de euro. Si asta nu e tot. Bianca si iubitul ei mai au in plan trei vacante in viitorul apropiat, una dintre ele in SUA, in insorita California.

In ciuda situatiei financiare extrem de bune a iubitului, dar si a venitului ei substantial din afaceri si contracte de imagine, Bianca Dragusanu nu se sfieste sa vanda pe retelele de socializare incaltarile si gentile de firma pe care, din diverse motive, nu mai vrea sa le poarte.

De exemplu, vedeta a anuntat de curand ca vrea sa vanda trei perechi de cizme pe care si le-a achizitionat de curand si pe care le-ati vazut in nenumarate poze ale divei. Pe langa incaltarile respective, Bianca a scos la vanzare si o geanta de lux.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro