BIANCA DRAGUSANU SE MARITA CU ALEX BODI?

Povestea lor de dragoste a inceput in urma cu trei luni, insa Bianca Dragusanu si Alex Bodi planuiesc sa ramana o viata impreuna! Gestul facut fosta prezentatoare TV intr-o zi speciala pentru frumosul cuplu i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva se marita cu afaceristul originar din Medias.

In urma cu o saptamana, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au aniversat trei luni de cand sunt impreuna, iar el a surprins-o cu un superb buchet de trandafiri rosii si albi, dar si cu o felicitare pe care era scrisa data in care si-au inceput relatia de iubire si cea in care au sarbatorit a treia oara, respectiv: “1/9 – 1/12”. Focoasa blonda a filmat darurile primite de la iubit si, recent, ea a decis sa le publice pe Instagram Stories. Pe imagini a scris mesajul: “Din septembrie pentru totdeauna”.

Relatia Biancai Dragusanu cu Alex Bodi a evoluat foarte repede, pentru ca ea deja ii cunoaste familia, inclusiv fiicele pe care el le are cu fosta sotie. Mesajul scris de fosta prezentatoare pe inregistrarea facuta in urma cu cateva zile reprezinta o dovada clara ca ea este convinsa ca afaceristul este sufletul sau pereche.
loading...
Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat.

Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu i-a daruit o fiica lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.

La scurt timp dupa ce a pus punct relatiei cu britanicul milionar Tristan Tate, fosta prezentatoare si-a gasit fericirea in bratele afaceristului Alex Bodi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro