BOMBA ANULUI in lumea mondena! Cine este noul IUBIT al Irinei Rimes!

Frumoasa Irina Rimes a trecut peste divort. La un an si jumatate dupa separarea de Andi Banica, care ar fi inselat-o cu o alta domnisoara din showbiz, antrenorul de la Vocea Romaniei simte din fluturi in stomac.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, am comunicat pe Messenger un timp, dupa care am trecut pe Whatsapp si deja, in scurt timp am trecut chiar pe viu, ne-am vazut.

(…) Relatia noastra a fost mai mult, sa zic asa…o relatie la distanta, dar distanta nu iti ofera capacitatea de a intelege ce persoane se ascund dincolo de cortina si lucrurile pe care mi le spunea el, nu intotdeauna erau veridice. Au fost foarte multe lucruri false, foarte multe minciuni. Pe el nu l-a interesant sarcina sub nicio forma”, a declarat Irina Rimes despre relatia sa, pentru Antena Stars.
loading...
Dupa multe trairi pe care le-a avut si multe lectii de invatat, Irina Rimes si-a gasit linistea. Acum, Irina iubeste din nou. Conform unor surse, iubit ii este chiar Cristian Comaroni, cel care ii este si chitarist in proiectul muzical.

sursa: b1.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro