Caceres, omul din spatele hit-urilor „Felice Los 4″ si „Mayores”, colaboreaza cu Costi

Caceres, omul din spatele hit-urilor „Felice Los 4″ si „Mayores”, colaboreaza cu Costi pentru single-ul sau de debut, „La Octava Maravilla (Lento).”

Caceres este unul dintre cei mai prolifici compozitori din America Latina. In ultimii 2 ani, compozitiile tanarului artist au depasit 3 miliarde de vizualizari, fiind responsabil pentru hit-uri precum „Felice Los 4″ (Maluma), „Mayores” (Becky G feat. Bad Bunny) si „Vacantione” (Wisin). Caceres il crediteaza pe Costi ca fiind producatorul ce l-a motivat sa-si lanseze propriul single, dupa ce romanul a auzit demo-ul piesei „La Octava Maravilla (Lento)”.

Pentru „La Octava Maravilla (Lento)”, Costi se foloseste inca o data de radacinile sale latine ce au nascut hituri precum „Rumba”, „Habibi” (feat. Shaggy, Mohombi & Faydee) si „Passion” (feat. Otilia, Shaggy & Andreea), in timp ce vocea lui Caceres completeaza perfect productia artistului roman pentru a crea un mix de pop si latino pe beaturi ritmate.

Costi Ionita este unul dintre cei mai buni producatori si artisti romani, care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicala internationala precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair si Faydee, printre altii.

loading...

Nascut in Constanta, a debutat cu muzica populara, iar apoi a facut tranzitia catre muzica usoara in componenta trupei Valahia, alaturi de Mihai Traistariu si Dorin Topala. Spre finalul anilor 2000 piesele compuse de el au capatat influente balcanice si orientale, ceea ce se poate observa si in melodia „Ca la Amsterdam”, care s-a bucurat de un succes imens in Turcia si Arabia Saudita.

Intre 2011-2015 a lucrat cu artisti precum Ana Kokic, Sandra Afrika, Viki Miljkovic si Nikol Bulat, Faydee, Shaggy si Mohombi, dar a si lansat hit-uri precum „Habibi (I need your love)”.

In 2012, colaborarea cu Shaggy de pe albumul „Summer in Kingston” i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy, la categoria „Cel Mai Bun Album Reggae”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro