Carmen Minune e gravida!

Fiica lui Adrian Minune este insarcinata!

Carmen Simionescu are un secret: este insarcinata cu noul ei iubit, Bogdan.

Dupa o relatie de cativa ani cu Bogdan Daragiu, de care s-a despartit in urma cu cateva luni, fiica lui Adrian Minune s-a cuplat cu un alt Bogdan. Iubirea lor este atat de intensa incat s-a lasat cu… un bebelus

Jurnalistii de la Spynews au aflat ca fiica lui Adrian Minune este gravida! Carmen are 21 de ani si este in culmea fericirii de cand a aflat ca va deveni mamica. Tanara artista a primit vestea seara trecuta si si-a anuntat deja toata familia. La jumatatea anului viitor, Carmen Simionescu va naste.

loading...
Cine este iubitul lui Carmen, fiica lui Adrian Minune
„Cuvintele nu sunt de ajuns. Te iubesc”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Carmen Simionescu iubitului ei, Bogdan Caplescu.

Carmen Simionescu si-a refacut viata amoroasa dupa despartirea de Bogdan Daragiu. Acum se iubeste cu Bogdan Adrian Caplescu, pe care l-a prezentat deja parintilor. Acesta ar lucra la Guvern. Carmen a marturisit recent ca vrea sa tina relatia ei cu noul iubit departe de lumina reflectoarelor.

„Cu fiecare an, consider ca eu prind curaj in a face schimbari in viata mea si in munca mea. Sunt foarte bine, asta e cel mai important, am timp sa reflect asupra carierei mele, la care tin foarte mult si pe care sunt focusata. Fiecare om care vine in viata noastra ne da lectii. Eu de la Bogdan am invatat sa fiu rabdatoare. Mi-a luat cam toata ziua sa ma pregatesc pentru acest eveniment. Iubitul meu nu a zis nimic cand am iesit din casa, nu m-a vazut, nu i-am aratat tinuta. Viata personala o sa ramana viata personala, prietenul meu o sa ramana doar al meu”, declara Carmen Simionescu la un post TV..

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro