Cele mai tari peripetii de Craciun ale vedetelor! Andreea Esca si-a luat bataie, Amalia Nastase a primit cea mai tare veste, iar Bahmu si Oana Cuzino au avut necazuri cu brazii

De-a lungul timpului, Craciunul a adus si cateva intamplari memorabile pentru vedetele autohtone, cum ar fi Andreea Esca sau Amalia Nastase.

Celebra stirista Andreea Esca a povestit o intamplare memorabila pe care a trait-o in copilarie si din care nu a iesit prea bine. ”Mereu cand ma gandesc la Craciun, ma gandesc la cel de cand eram copii. Am plecat o data cu o colega de la gradinita si cu bunica ei si nu am zis nimanui si tata nu m-a gasit. Pana la urma, m-au cautat si eram in fata acestei blocului fetite si mi-am luat o bataie serioasa. M-au dat afara si au inchis usa in fata, m-au lasat pe pres. Si atunci am stat ce am stat si am batut la usa sa le cer pantofii, ca m-au dat afara in papuci si nu puteam sa plec asa”, a dezvaluit vedeta tv.

In 2011, Adriana Bahmuteanu a avut parte de un Craciun deosebit si datorita motanului ei, care i-a daramat bradul primit cadou. ”Mara Banica mi-a adus ieri un brad frumos. Garfield, pisicul nostru, s-a gandit sa il impodobeasca si mai frumos. Se pare ca anul asta chiar vom avea un brad special, as zice chiar uniCAT!”, a scris prezentatoarea tv pe Facebook.
loading...
Frumoasa prezentatoare tv Oana Cuzino a avut si ea parte de o mare dezamagire cu ocazia unui Craciun din copilarie: “Aveam un pom cu un sistem de iluminare ceva mai vechi, dar care lumina superb. Cred ca instalatia a facut scurt circuit si bradul a luat foc. Tata l-a aruncat pe geam, in zapada, initial nu stiam daca sa rad sau sa plang, dar cand m-am prins ce s-a intamplat, am suferit foarte tare”, a povestit Cuzino.
Fosta sotie a lui Ilie Nastase, Amalia, recunoaste ca un Craciun special a fost acela cand a aflat ca este din nou insarcinata. ”Am vrut sa mai avem un copil, fiindca eu am fost singura la parinti si am simtit tot timpul lipsa unui frate sau a unei surori. Si Ilie a vrut asta cand a vazut cat de reusita e Alesia. Am aflat ca sunt insarcinata a doua zi de Craciun. Eram suparati ca toti plecasera, numai noi ramaseseram acasa. Din intamplare am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv. Totul s-a schimbat. I-am spus si lui. A fost cel mai frumos cadou pe care puteam sa i-l fac sotului meu”, a marturisit Amalia in revista Tango, cand inca mai era casatorita cu fostul mare sportiv.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro