CLEOPATRA STRATAN, APARITIE WOW LA UN EVENIMENT MONDEN DIN CAPITALA

Cleopatra Stratan a fost prezenta la un eveniment monden din Capitala si a reusit sa atraga privirile tuturor. Artista a avut o apritie wow!

Melodia ”Ghita” a dus-o pe Cleopatra Stratan (15 ani) direct in Cartea Recordurilor, in 2012, obtinand nu mai putin de sase premii. Anii au trecut, iar muzica a ramas in prim plan pentru fata cantaretului Pavel Stratan. Acum a scos un nou videoclip in care toata lumea poate observa cat de mult a crescut, dar mai ales ce domnisoara cocheta s-a facut.

Iar r ecent, Cleopatra Stratan si-a facut aparitia la un eveniment monden si a reusit sa atraga privirile tuturor. Artista a optat pentru un machiaj discret si o rochie care i-a pus in evidenta picioarele de gazela. De cate ori are ocazia, Cleopatra Stratan vine in Bucuresti pentru a-si promova piesele.
loading...
„Sunt mereu cu bagajele dupa mine. Le fac, le desfac, pentru ca fac naveta Chisinau –Bucuresti. Imi place mult sa invat, insa fac sacrificii si pentru pasiunea mea, muzica. Acum sunt in promovarea cu piesa Cozonac, si de asta ma aflu acum la Bucuresti”, a declarat, pentru Click!, Cleopatra Stratan.

S-a intrat in posesia unor detalii de-a dreptul uluitoare legate de onorariul pe care-l percepe tanara artista. Astfel, Cleopatra Stratan cere nici mai mult, nici mai putin decat 7.000 de euro pentru o singura ora de cantat.

Daca luam in calcul si restul pretentiilor pe care artista le are, suma pentru un show al tinerei se ridica la aproximativ 10.000 de euro. In cazul in care evenimentul se desfasoara in afara orasului Chisinau, se adauga urmatoarele costuri: transport: doua bilete de avion, sau tariful de 1,7 lei / km; Cazare: doua camere single si masa pentru doua persoane.

Cu siguranta, Cleopatra Stratan se numara printre cei mai bine platiti cantareti din industria muzicala romaneasca. Chiar daca a absentat 12 ani din lumina reflectoarelor, fiica lui Pavel Stratan ”joaca” de la egal la egal cu nume sonore din industrie, printre care se numara Florin Ristei si Kamelia

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro