DIVORT-SOC IN SHOWBIZ. MIHAI GRUIA DE LA AKCENT SI SOTIA SI-AU SPUS ”ADIO!”

Divort-soc in showbizul romanesc! Fostul solist al trupei Akcent si sotia lui si-au spus ”Adio!”, dupa 10 ani de casnicie.

Mihai Gruia si sotia lui au trait o poveste de dragoste ca-n filme de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au casatorit in 2008, apoi fostul solist al trupei Akcent si Laura au devenit, intr-un singur an, parintii a doua fetite superbe. In 2014, Laura a adus-o pe lume pe micuta Natalia, iar, dupa cateva luni, tanarul cuplu a adoptat o minune de fetita, in varsta de doi ani, pe nume Ana. Andra si Catalin Maruta au fost nasii de botez ai celor doua fetite.

”Am lacrimat de emotie, azi. Stiti ca sunt sentimentala. Iar evenimentul la care am participat m-a indreptatit sa plang de fericire. Mihai Gruia si sotia lui si-au botezat fetele: Ana, care are doi ani si a fost infiata, si Natalia, fiica lor biologica, de numai patru luni. Eu si Catalin am fost nasii micutelor printese. Nimic nu ne putea bucura si onora mai mult. Doua papusi de fete au intrat in lumea crestina si le doresc tot norocul si fericirea lumii. Au fost momente pe care n-am sa le pot uita niciodata, fac parte din cea mai interesanta si frumoasa parte a memoriei mele! Sa le dea Dumnezeu tot ce-i mai bun!”, marturisea Andra dupa botez.
loading...
Mihai Gruia si Laura spuneau in urma cu ceva timp ca isi doreau foarte mult sa infieze un copil, dar se hotarasera sa astepte pana dupa ce vor avea propriul bebelus. Iar povestea micutei Ana si a tatalui ei adoptiv este una demna de un scenariu de film.

Mihai Gruia a dezvaluit ca intalnirea cu Ana, fetita pe care au adoptat-o, a fost una predestinata. Artistul marturisea ca, in copilarie, a crescut cu ideea ca este adoptat, din cauza tachinarilor fratelui sau mai mare, care-i spunea mereu ca parintii lor l-au gasit la gunoi. Sirul coincidentelor nu se opreste insa aici. Mihai a spus ca, atunci cand a ajuns la camin, angajatii de acolo i-au prezentat-o pe fetita si i-au spus ca ea este Mowgly, porecla pe care a avut-o si el in copilarie

Iar micuta Ana este copia fidela a lui Mihai Gruia!

„Momentele petrecute in familie sunt cele mai importante pentru mine. Viata noastra s-a schimbat de cand au aparut copiii in ea, ne-am dorit foarte mult acest lucru si abia acum suntem cu adevarat impliniti. Am simtit ca Ana este copilul nostru de cand am vazut-o prima oara. Relatia dintre ele este extraordinara si suntem foarte fericiti din acest punct de vedere”, declara Mihai Gruia

Pareau familia perfecta si lumea credea, cu tarie, ca Mihai Gruia si Laura vor imbatrani impreuna. Din pacate insa… cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate. In urma cu aproximativ jumatate de an, fostul solist al trupei Akcent si mama copiilor sai au divortat.

loading...
Mihai Gruia si Laura au fost unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz si au preferat sa-si tina viata personala departe de ochii curiosilor. Asa cum au procedat si in momentul in care, de comun acord, au luat decizia sa mearga pe drumuri separate. Cei doi insa au ramas prieteni buni, de dragul copiilor lor, si au decis sa petreaca sarbatorile impreuna pentru ca cele doua fetite sa nu simta brusc ruptura dintre parintii lor.

Dupa destramarea trupei Akcent, Mihai Gruia a continuat sa se ocupe de diverse proiecte muzicale, iar acum vine si cu o veste! Alaturi de Sorin Brotnei, artistul va canta cu Sandra N., fina lui Adi Sana. Cei trei vor forma o trupa si pregatesc multe surprize.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro