DUPA ZVONURILE APARUTE DESPRE O A TREIA SARCINA, ANDRA ESTE IN CULMEA FERICIRII

Dupa zvonurile aparute despre o a treia sarcina, Andra este in culmea fericirii! Artista a dezvaluit evenimentul care le-a adus bucurie in familie.

Impreuna cu familia, Andra a avut parte de un eveniment cu totul si cu totul special! Copiii ei cresc vazand cu ochii, iar micuta Eva a avut prima ei serbare la gradinita. Bineinteles, toata lumea a fost prezenta la eveniment si s-au fotografiat langa mica printesa, cu zambetul pana la urechi.

„Un fulg de nea a aparut in viata noastra si acum a avut prima serbare. Te iubim, Eva Maria!”, a transmis artista.

In preajma Sarbatorilor, Andra si-a amintit de vremurile in care era doar fetita fara prea multe bucurii in acea perioada a anului. Indragita cantareata a povestit cum lua bomboanele din pomul impodobit, dar nu pe cele din fata, pentru a nu observa mama ei.

loading...
„Plangeam cand auzeam colindele alea din Ardeal la usa. Stii, la noi e traditia cu colindatul, asta este farmecul Craciunului, cel putin in zona noastra. Toti il faceam, in familie si suntem multi ca suntem patru copii, dar vezi.. cu timpul am inceput sa avem fiecare cariera, munci, tot felul de deplasari si nu am mai fost impreuna asa de mult, cum eram in copilarie, dar e clar, copilaria mea a fost una foarte frumoasa, una in care am invatat foarte multe lucruri pe care vreau acum sa le transmit copiilor mei” , a dezvaluit Andra.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro