Fiica Adelinei Pestritu a implinit 4 luni, iar imaginea cu micuta Zenaida a cucerit internetul.

Adelina Pestritu este o femeie implinita. De cand a devenit mama radiaza de fericire si are o familie superba alaturi de logodnicul ei, Virgil Steblea, si nu rateaza nicio ocazie sa se mandreasca cu ea. Recent, vedeta a postat o imagine adorabila cu iubitul ei si fetita lor, care a strans imediat milioane de like-uri.

Frumoasa vedeta a devenit mama pentru prima data in luna august, iar de atunci viata ei pare ca s-a schimbat complet. Superba bruneta pare extrem de fericita si apare mereu cu zambetul pe buze. Micuta Zenaida a implinit acum patru luni si devine mai frumoasa pe zi ce trece. Drept dovada sta o noua imagine adorabila postata in urma cu cateva ore de Adelina, care a cucerit imediat internetul, adunand peste 70.000 de like-uri.

Mai mult, fanii au observat imediat ca micuta il mosteneste mai mult pe tata, de la care a luat si ochii albastri. „E poza pe care nu ai cum sa nu o pui in rama la colectia cu voi trei! Sunteti de vis! Si apropo, Adelina…. Zeny este mai mult a tatalui decat a ta. Mi se pare ca seamana mai mult cu el!”, „Superbi, sa fi ti sanatosi si fericiti”, „Zeny este combinatia perfecta a parintilor ”, au scris fanii.
loading...
Adelina Pestritu si iubitul ei, Virgil Steblea, au devenit parinti pentru prima data in luna august. Bruneta a anuntat ca este insarcinata chiar de ziua ei, pe 2 februarie, cand a implinit varsta de 31 de ani.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro