Gestul emotionant facut de Eva, fiica lui Catalin Maruta si a Andrei

Nu are nici 4 ani, dar reuseste zilnic sa-si surprinda parintii cu cate o afirmatie sau o actiune. Zilele trecute, Eva, fiica lui Catalin Maruta si a Andrei a facut un gest emotionant, care l-a lasat fara replica pe prezentatorul TV.

Zilele trecute, Catalin Maruta a ramas fara cuvinte la gestul facut de fiica lui, Eva. La nici 4 ani, micuta si-a luat tatal in brate, l-a pupat duios si i-a multumit ca a comandat zapada pentru ea, ceea ce a facut-o extrem de fericita.

Zilele trecute, Catalin Maruta a ramas fara cuvinte la gestul facut de fiica lui, Eva. La nici 4 ani, micuta si-a luat tatal in brate, l-a pupat duios si i-a multumit ca a comandat zapada pentru ea, ceea ce a facut-o extrem de fericita. „O duceam pe Eva la gradinita si mi-a zis sa facem o poza sa i-o trimitem lui mami. I-am zis ca da, facem poza si am intrebat-o de ce vrea sa facem poza. M-a pupat si mi-a zis: «Pentru ca ai comandat tu zapada si uite avem zapada». I-am zis ca da, eu am comandat zapada asta si sa ma mai pupe o data”, ne-a povestit Maruta, completand ca atat Eva, cat si David sunt innebuniti dupa iarna si dupa zapada, asteptand in fiecare an sa se dea cu sania. „De dimineata la scoala ne-am dus cu saniuta. Dupa ce termina ea gradinita se duce si la sanius”.
loading...
Eva Maruta are o personalitate foarte bine conturata si, la nici 4 ani, stie cum sa se impuna si se lasa cu greu „pacalita” de parintii ei. Astfel ca, desi recurge la mici trucuri pentru a o face pe fiica lui sa fie de acord cu el in anumite privinte, Catalin Maruta ne-a marturisit ca grele sunt momentele cand poate sa o convinga.
„Parintii stiu despre ce vorbesc, copiii vor sa-si aleaga ei hainele. Sunt foarte independenti si niciodata nu vor sa se imbrace cum vrei tu si vor sa-si aleaga ei. David si Eva sunt la fel de independenti si de dornici sa-si imbrace asa cum vor ei si sa poarte cum vor ei. Degeaba sunt -10 grade afara, ca Eva tot in rochita vrea sa se imbrace si trebuie sa negociem vreo jumatate de ora si sa-i explicam ca mai bine rochita o ia la gradinita decat sa mergem pe drum, ca este frig. Pana la urma trebuie sa gasesc o modalitate sa o conving si o conving intotdeauna cu ceva dulce. Amandoi vor sa se imbrace de capul lor. Roz este culoarea preferata a Evei. Tot ce e roz e cel mai frumos si daca se poate sa fie doar roz este minunat. Am atata roz in casa, incat in ultima perioada nu mai stiu ce sa fac”, ne-a mai spus prezentatorul TV.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro