GINA PISTOL ESTE INSARCINATA CU SMILEY?! CUM S-A DAT BLONDA DE GOL

Aflata intr-un mall din Capitala, iubita lui Smiley, Gina Pistol, a cumparat mai multe carti, insa una a atras imediat atentia. Ginuta, vom avea un nepotel?! Fostul “iepuras” Playboy a optat pentru volumul “Tata si copilul”, care, in mod normal, nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui parinte.

Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, si Gina Pistol formeaza un cuplu din martie 2017. Cei doi sunt foarte discreti cu aparitiile in public si prefera sa-si traiasca povestea de dragoste departe de ochii lumii. Asa ca pozele cu ei impreuna sunt extrem de rare!

Recent paparazzi au intalnit-o pe frumoasa blondina intr-un mall din Capitala. Imbracata elegant si, in acelasi timp, super-wow, Gina Pistol a intrat la Diverta si a poposit la raionul cu carti. A ales mai multe exemplare, intre care si “Tata si copilul”! Volumul este un manual de utilizare pentru tati si este scris de Jacky Israel.

“Am intrat in spiritul sarbatorilor de Craciun si sunt foarte buimaca, pentru ca o parte din mine a ramas, inca, in India. Mos Craciun exista, iar eu sunt ajutorul lui. Nu spun ce cadouri am luat, trebuie sa te uiti sub brad sa le gasesti. Imi doresc sa fiu sanatoasa, alaturi de cei dragi. Asta este cel mai important.

loading...
Sa fiu sanatoasa si bogata, sa am proiecte, sa muncesc. Nu-mi fac niciodata planuri de viitor. Sunt ocupata cu cele doua proiecte, Chefi la cutite si Asia Express. Asia Express va iesi in februarie, anul viitor, si o sa fie… Doamne, sa fiti cu ochii pe noi… Eu si Andrei suntem obositi, dar mai avem timp si pentru noi. Ne facem! Inelul? L-am uitat acasa!”, a declarat Gina Pistol.

Dupa ce a cumparat cartile, Gina Pistol a continuat sa se plimbe prin mall, in cautare de cadouri. Dat fiind faptul ca a ales manualul “Tata si copilul” persista o intrebare. Oare au dat-o cumparaturile de gol pe iubita lui Smiley? Ginuta, vom avea un nepotel?! Ai cumparat cartea pentru o prietena? Sau pentru propria biblioteca? Ramane de vazut!
La finalul anului trecut, Gina Pistol a acordat un interviu, in care a vorbit despre familie si copii! “Nu am mai primit o scrisoare de foarte mult timp. Am primit si eu scrisori de dragoste si ma emotionam. Ma bucur ca fac parte din categoria femeilor care mai sunt inca sensibile. (…) Am avut multe lipsuri in copilarie. Imi doream foarte tare o bicicleta si o papusa Barbie si nu puteam sa-mi iau atunci. Da, sunt indragostita. Barbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubita parazit. Am 36 de ani si de ce nu am barbat si copil? Nu pot sa povestesc despre fiecare relatie de ce am plecat si de ce m-am despartit. Ma deranjeaza cand oamenii ma subestimeaza. Ce e al meu, e al meu. Pentru copilul meu, imi doresc ca parintii lui sa fie oameni echilibrati”, a spus Gina Pistol.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro