IUBITUL BIANCAI DRAGUSANU A FUGIT IN GERMANIA CU IOANA DE LA MIAMI!

Situatie surprinzatoare in showbiz-ul romanesc! Chiar inainte de Craciun, iubitul Biancai Dragusanu a „fugit” in Germania cu Ioana de la Miami.

S-a intrat in posesia unor amanunte de ultima ora despre „iesirea” organizata de Alex Bodi, barbatul in bratele caruia Bianca Dragusanu s-a „refugiat”, dupa despartirile succesive de Victor Slav si Tristan Tate.

Iubitul vedetei a „fugit” in Germania cu Ioana de la Miami, tanara din Ploiesti care a ajuns in atentia publicului dupa ce a petrecut o intreaga noapte alaturi de starul columbian Maluma, pe care l-a insotit ulterior si la hotel.

Potrivit unei surse, Alex Bodi a plecat in Germania impreuna cu focoasa Ioana, dar si cu sora acesteia. Cu toate ca nu se stie concret scopul acestei deplasari, surprinzator este faptul ca Alex a luat aceasta decizie si a plecat din tara cu doar cateva zile inainte de Craciun.

loading...
Ioana si sora ei nu sunt foarte cunoscute in lumea mondena a Capitalei. Asta deoarece ambele prefera sa petreaca timpul mai ales peste Ocean, la Miami. Loc pe care il adora. Insa atunci cand in Bucuresti are loc un eveniment important, cum s-a intamplat in aceasta vara, cand Maluma a concertat pe plaiurile mioritice, nu rateaza ocazia si sunt prezente. Iubesc sa se distreze in compania oamenilor importanti si a vedetelor. Ce-i drept, le ajuta si fizicul. Arata foarte bine si sunt, foarte probabil, o companie placuta.

Dupa ce s-a despartit de Tristan Tate, fosta prezentatoare de la Kanal D si-a gasit fericirea in bratele unui tanar afacerist, Alex Bodi. Noul iubit a bifat doua mariaje, in urma carora au rezultat doua fetite care il fac un fericit si mandru tatic.

In urma cu cativa ani, Alex, care este originar din Medias, a locuit o buna perioada in Germania, unde si-a cumparat un apartament. Ulterior, l-a dat spre inchiriere pentru suma de aproximativ 1.500 de euro si s-a mutat in Spania, acolo unde locuieste si familia lui in prezent.

O amica a Biancai Dragusanu a povestit cum s-au cunoscut cei doi si cum au fost primii pasi ai relatiei. “Bianca si Bodi se intalnesc, iau deseori masa impreuna si el o respecta foarte mult. Se vad din luna august, iar atunci, Bianca se afla intr-o pauza cu Tristan Tate si tot incerca sa scape de el, pentru ca acesta nu ar fi fost decat un barbat care cauta femei pentru videochat, imatur, care nu stia sa-si asume lucrurile la adevarata lor importanta. Bodi ii trimitea flori, o respecta si ii vorbea frumos, cum trebuie sa fie tratata orice femeie, in fond”, a spus prietena blondinei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro