JO feat. Cabron – Cu inima (single nou si videoclip)

JO incheie anul cu o super colaborare si lanseaza „Cu inima”, alaturi de Cabron. Cel mai nou single al celor doi artisti este o frumoasa piesa de dragoste, care o sa ajunga direct la sufletele fanilor.

„Cu inima este o piesa sensibila care pastreaza cumva esenta pe care am promovat-o dintotdeauna si prin care am ajuns la inima publicului meu. Este una dintre piesele mele de suflet lansate anul acesta si sper sa fie pe placul celor care asculta piese de dragoste. Iubirea va avea intotdeauna un impact asupra celor care stiu sa o simta si sa o traiasca”, a completat JO.

Artista si-a dorit sa lanseze o piesa alaturi de Cabron, asadar colaborarea cu artistul a venit la initiativa lui JO: „Mi-am dorit foarte mult sa fac piesa aceasta alaturi de Cabron. Am luat legatura cu el, i-am propus sa lucram impreuna, iar piesa i-a placut de la prima ascultare!”.
loading...
Pentru ca single-ul „Cu inima” sa fie asa cum si-a dorit, JO a lucrat cu Serban Cazan, Lucian Nagy, Juno, Seredinschi,Vizi Imbre, Florin Boka si Ana Stancu in studiourile HaHaHa Production, iar clipul a fost realizat de Iura Luncasu. „Au durat mult atat pregatirile pentru clip, cat si filmarile, incat cred cu tarie ca va avea succes. In timpul filmarilor pentru clipul piesei «Cu inima» a fost greu, s-a lasat cu ploaie cu apa rece, raceala a doua zi, dar sper sa merite. Eu sunt foarte multumita de rezultat”.

JO a cunoscut succesul cu primul sau single, „Soapte”, care a strans peste 19 milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a lansat o serie de single-uri ce au ajuns ulterior super-hituri: „Mesajul meu” si „Cu un picior in rai”, dar si colaborari cu artisti precum Randi sau Jorge. Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Pana vara viitoare” a stat in topurile celor mai difuzate piese pe radio si TV timp de aproape jumatate de an si a depasit in doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizari pe YouTube. In 2018, JO s-a facut remarcata cu piesa „In lipsa ta”, care a strans peste 13 milioane de vizualizari, dar si cu lansarea a doua single-uri in limba spaniola, „Maria” si „Sangria”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro