LA 5 LUNI DUPA CE A FOST PARASITA DE VARCIU, ANDA CALIN A SPUS TOT

La cinci luni dupa ce a fost parasita de Liviu Varciu, Anda Calin a marturisit ce fel de tatic este fostul ei iubit.

Anda Calin si Liviu Varciu s-au despartit, la doar cateva luni dupa ce bruneta i-a daruit artistului o fetita. Ambii isi vad de viata lor insa au foarte mare grija de copilul lor. Bruneta nu este o mama panicoasa, insa nu se poate spune acelasi lucru si despre Liviu Varciu.

„Eu am fost panicata doar in timpul sarcinii. Odata ce am vazut ca e sanatoasa, mi-a trecut. Nu ma mai sperii si o las sa puna mana pe ce apuca, sa bage in gura diverse obiecte, sa intre in contact cu ceilalti copii. Tatal ei e un pic mai panicos, dar e normal, asa sunt barbatii”, a declarat Anda Calin pentru Libertatea.
loading...
Cei doi parinti au discutat la sange despre cum isi vor imparti timpul cu fiica lor. In cele din urma, ei au ajuns si la o concluzie: Liviu Varciu poate sa-si vada micuta ori de cate ori doreste, iar fosta iubita i-o duce pe Anastasia, fara sa-i reproseze ceva. Daca dupa ce a fost anuntata despartirea celor doi, Anda Calin se mutase cu o prietena, in prezent, fostul iepuras Playboy sta impreuna cu mama ei. Femeia o ajuta cu cresterea fetitei sale si sta cu aceasta cand vedeta merge la serviciu.
„Sta mai mult la mine, dar cand vrea sa o vada, ma duc cu fetita la el. Sau cand mai am nevoie, o mai tine el. Ne intelegem cand e vorba de copil. Se joaca singura, se uita la desene. Nu prea sunt de acord cu televizorul si cu telefonul. O las zece minute pe zi si e foarte fascinata de tot ce se intampla, de tot ce vede. Incearca sa imite”, a mai spus Anda Calin.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro