Lavinia Pirva este insarcinata! Momentul in care Stefan Banica Jr. a facut anuntul, in fata publicului

Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar anuntul a fost facut chiar de sotul ei, pe scena Salii Palatului, acolo unde in acest weekend a sustinut un concert. Stefan Banica le-a marturisit emotionat ca va deveni tata pentru a treia oara.

Stefan Banica a facut public anuntul intr-o zi speciala: aseara, la concertul de la Sala Palatului, imediat dupa ce i-a facut o dedicatie Violetei, fiica lui si a Andreei Marin, care si-a sarbatorit ziua de nastere. „Doamnelor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa.

Incercati sa va bucurati de ea pentru ca si eu fac acelasi lucru. Incerc. Nu stiu daca imi reuseste. Si, pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani. Iar Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinara si am sa spun asta seara… Si fata de colegii mei, nici ei nu stiu. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara”, a spus Stefan Banica pe scena Salii Palatului.
loading...
Lavinia si Stefan Banica s-au casatorit in 2016, in compania prietenilor apropiati. „Cununia regligoasa a fost facuta in Romania. Vai, cate m-ati facut sa spun. A forte bine la nunta, am avut aproape pietenii apropiati. Am avut si doua dimnisoare de onoare, prietenele mele. Nasii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuti publicului, nu sunt artisti. M-am distrat atat de bine, incat nu mai stiu daca a fost nunta cu dar”, a spus in urma cu ceva timp Lavinia Pirva, la PRO TV.


sursa libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro