Liviu Varciu isi tine fiicele la distanta?

Dupa ce i s-a nascut a doua fetita, in toamna anului trecut, Liviu Varciu parea dornic ca fiicele sale sa fie foarte apropiate. Indiferenta a luat insa repede locul efervescentei. Carmina (acum in varsta de 16 ani) nu a mai vazut-o pe mezina Anastasia de peste un an!

Vedeta TV era in culmea fericirii la nasterea mezinei sale, Anastasia. Marturisea atunci ca traieste cele mai frumoase sentimente, dat fiind ca si Carmina, cealalta fiica, din relatia cu Amy Tecuceanu, fosta iubita, se mutase in vila sa din Baneasa.

Minunea nu a tinut insa prea mult. Varciu si fiica lui cea mare au rezistat sub acelasi acoperis trei luni. Dupa o serie de certuri si neintelegeri, Carmina s-a intors la mama ei, la Arad, iar Liviu a ramas in casa doar cu bebelusa si cu mama acesteia, Anda Calin.

Apoi, o noua „schisma”: s-a rupt lantul de iubire, sangele aprig de burlac al lui Varciu si-a cerut obolul, iar el si Anda si-au spus adio. In noua situatie „conjugala” delicata, cu Anda mama full-time si cu Liviu mai mult sprijin financiar pentru cresterea micutei decat prezenta fizica efectiva, Carmina n-a mai avut ce cauta in casa in care creste surioara ei.

loading...
E drept ca nici Liviu nu s-a dat peste cap sa le aduca impreuna, ba chiar a facut un gest calificat de multi ca urat si care a deranjat-o nespus pe Carmina: nu si-a invitat fata cea mare la botezul celei mici! „S-au intanit doar cand s-au nascut, atunci a stat doua luni la Bucuresti. Dupa, nu s-au mai vazut”, a confirmat Anda Calin pentru Libertatea bizara situatie. Nici bunicii Anastasiei nu-s dornici sa vada copila Anda Calin, fosta iubita a lui Varciu, pare ca nu are o relatie apropiata cu fostii socri. Parintii lui Liviu nu o ajuta cu cresterea micutei si nici nu par dornici s-o vada. Singurul ajutor vine din partea mamei ei, dar nici aceasta nu-i poate sta in permanenta la dispozitie.
„Eu stau in permanenta cu fetita. Nu ma ajuta nimeni. A fost o perioada cand mama ma ajuta. Dar acum si ea lucreaza, nu ne sincronizam ca timp si stam si in parti opuse ale orasului. Dar cand am avut nevoie sa plec un weekend la Sibiu, mama a stat cu ea”, ne-a mai spus Anda.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro