LIVIU VARCIU SI ANDA CALIN, IMPREUNA IN AJUNUL CRACIUNULUI!

Liviu Varciu si Anda Calin petrec impreuna ajunul Craciunului. Cei doi vor sa filmeze momentul in care fetita lor va primi cadourile de la Mos Craciun.

In ciuda faptului ca nu mai formeaza un cuplu, Liviu Varciu si Anda Calin vor petrece Craciunul impreuna, de dragul fetitei lor. Cei doi parinti vor sa imortalizeze momentele pretioase alaturi de fetita lor, mai ales atunci cand micuta Anastasia va primi cadourile de la Mos Craciun.

„Anul trecut nu a venit Mos Craciun, ea nici nu ar fi inteles despre ce e vorba. Cu toate ca am stat toti trei impreuna, am facut bradul, i-am dat globuri… Ea era foarte mica, avea doar patru luni. Acum cu siguranta vom face asta tot impreuna si o voi filma. Sarmale voi face eu si ii voi da si ei putin. Voi alege o carne buna. Si cozonacul tot eu il prepar si o voi lasa sa-l incerce. Va fi facut tot de mine”, a declarat bruneta pentru Libertatea.
loading...
Cei doi parinti au discutat la sange despre cum isi vor imparti timpul cu fiica lor. In cele din urma, ei au ajuns si la o concluzie: Liviu Varciu poate sa-si vada micuta ori de cate ori doreste, iar fosta iubita i-o duce pe Anastasia, fara sa-i reproseze ceva.

Daca dupa ce a fost anuntata despartirea celor doi, Anda Calin se mutase cu o prietena, in prezent, fostul iepuras Playboy sta impreuna cu mama ei. Femeia o ajuta cu cresterea fetitei sale si sta cu aceasta cand vedeta merge la serviciu.

„Sta mai mult la mine, dar cand vrea sa o vada, ma duc cu fetita la el. Sau cand mai am nevoie, o mai tine el. Ne intelegem cand e vorba de copil. Se joaca singura, se uita la desene. Nu prea sunt de acord cu televizorul si cu telefonul. O las zece minute pe zi si e foarte fascinata de tot ce se intampla, de tot ce vede. Incearca sa imite”, a mai spus Anda Calin.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro