Lora – Radacini (single nou si videoclip)

Lora si-a luat in serios rolul de prezentatoare TV. De patru saptamani face echipa la carma emisiunii Vorbeste lumea, alaturi de Cove, iar in fiecare zi de la 10:30 la 13:00 incalzeste suflete si descreteste frunti.

Cu toate acestea, Lora nu si-a uitat radacinile si a lansat o melodie de o sensibilitate ravasitoare. Lora pastreaza traditia si sarbatoreste, si in 2018, Ziua Nationala a Romaniei.

Pe 30 noiembrie, a surprins publicul cu „Radacini”, poezia care celebreaza 100 ani de Romania, nu doar la ceas aniversar, ci in fiecare zi. Vorbeste despre radacinile neamului si despre toate frumusetile tulburatoare ale Romaniei. Piesa „Radacini” este compusa de catre Alex Pelin, Andy Platon, George Sava si Laura Petrescu (Lora).
loading...
Videoclipul piesei „Radacini”, filmat in regia lui Sega, amplifica mesajul piesei prin simplitate si emotia miscarilor.
Lora a interpretat live melodia „Radacini” in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea”, emotionand telespectatorii editiei speciale de 1 Decembrie.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca „Ramas bun”, „Ne impotrivim”, „Floare la ureche”, „Cinci” sau „Bine mersi” (alaturi de Doddy), piese ce au ajuns pe primele pozitii in toate topurile muzicale. LORA a lansat in urma cu cateva luni hitul „Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, piesa ce a adunat intr-un timp scurt peste 55 de milioane de vizionari pe YouTube si a stat aproape o luna in topul Trending, in luna august a colaborat cu Shift pentru single-ul „Pana in Rai”, iar recent a lansat piesa „Soare negru”, pe canalul ei de YouTube.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture