MIHAI SI IULIA ALBU S-AU IMPACAT, DUPA 6 ANI DE LA DIVORT

Casnicia lui Mihai cu Iulia Albu a durat sase ani, din care a rezultat o fetita tare frumoasa, Mikaela. Despartirea lor a generat un adevarat scandal, ambii au avut reprosuri, unul la adresa celuilalt, insa acum, relatia lor este pe un fagas normal, au facut aceasta intelegere de dragul fiicei lor, potrivit spuselor designerului de pantofi.

„Am o relatie relativ buna cu fosta mea sotie. Ne vedem de cresterea copilului. Programul de vizita a ramas cel stabilit de instanta. De sarbatori, va fi la mine in al treilea weekend si impreuna vom incerca sa facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon si ne intelegem de minune”, a marturisit Mihai Albu pentru click.ro.

”II MULTUMESC PENTRU DIVORT, IMI MAI DORESC COPII…“
Vedeta a trecut printr-o perioada grea cand a divortat, deoarecea a fost nevoita sa o ia de la zero.
loading...
“Am renuntat la tot, la cariera in avocatura, m-am apucat de alta facultate, am luat-o de la capat. Eu lucrasem deja ani de zile, mai putin la vede­re, pentru cateva branduri de moda, dar in momentul in care am decis sa devina pu­blic totul am renuntat la tot, inclusiv la viata mea persona­la si la familia mea. Separa­rea de fostul sot nu a fost o problema. A fost o problema faptul ca m-am trezit din-tr-odata intr-o situatie in care pur si simplu nu am mai avut nimic si a trebuit sa o iau de la zero. Nu mi-am pus nicio­data problema ca ar trebui sa am un cont pregatit pentru orice eventualitate si a trebu­it, in primele luni dupa divort, sa traiesc din foarte putini bani. Si mi-a fost foar­te greu. Tocmai intrasem la facultate si, desi am intrat pri­ma, am fost si bursiera, a tre­buit sa o platesc, pentru ca era a doua facultate facuta la stat. Dar asta m-a impulsio­nat si, dupa doua luni, am luat primul meu job platit foarte bine, dupa care au ur­mat Kanal D si alte contrac­te. Pentru mine, oricum lu­crurile astea s-au intamplat intr-o alta viata. Fiecare om are convingerile si drumul lui in viata. Acum, eu ii multumesc pentru divort. In fie­care zi cand ma trezesc, zic: Doamne, multumesc pentru asta! Dar momentul acela a fost traumatizant. Te trezesti singur”, a declarat pentru viva.ro, Iulia Albu.
Jurata de la “Bravo, ai stil!“ a vorbit si despre iubitul ei, marturisind ca isi mai doreste copii. “Cu siguranta imi mai doresc copii. Despre asta nu pot vorbi acum, astept sa fiu surprinsa. Dar da, lucrurile merg bine intre noi, suntem de doi ani impreuna si este omul langa care ma vad. Eu sunt asa, foarte hotarata in privinta asta. Iubitul meu m-a cucerit cu un detaliu neobisnuit: purta cele mai colorate sosete pe care le-am vazut vreodata la un costum absolut impecabil. Bine, au mai fost si alte detalii, dar acesta a fost unul dintre ele”, a mai spus vedeta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro