MIRA – Tu ma faci (single nou si videoclip)

MIRA revine cu o noua piesa intitulata „Tu ma faci”, o melodie de dragoste, despre iubirea neconditionata, cu un mesaj puternic si sensibil.

„Tu ma faci este prima mea declaratie de dragoste pe care am scris-o sub forma unei melodii. Este despre dragostea neconditionata si despre cat de important este pentru o femeie sa o faci sa se simta frumoasa”, a declarat MIRA.

Pentru videoclipul acestei piese, MIRA a colaborat cu SAN, iar de imaginea artistei s-a ocupat Malvina Isfan (make-up), Andreea Constantin (hair) si Anda Crapatureanu (styling). Imaginile de nunta care completeaza povestea de dragoste au fost filmate de Spoiala Brothers si ii au ca protagonisti pe tinerii vloggeri Katy si Ivan, care pot fi urmariti pe canalul de YouTube Katy LifeVlog.
loading...
MIRA a lansat de curand o piesa in colaborare cu Vescan, „Ce-o fi, o fi”, care a adunat nu mai putin de 16 milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de doua luni. De asemenea, colaborarea pe care a avut-o cu cei de la DJ Project a ajuns la 42 milioane de vizualizari pe YouTube, piesa „Inima nebuna” bucurandu-se de un adevarat succes. Piesele artistei urca in continuare in topurile radiourilor si sunt foarte indragite de fani.

De asemenea, MIRA este cunoscuta pentru piesele „Uit de tine”, „Vina”, „Bella” sau „Dragostea nu se stinge”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro