Misha si Connect-R, din nou impreuna

Misha si Connect-R au participat impreuna la serbarea de Craciun a fetitei lor, iar la final, cei trei au facut o poza cu Mos Craciun, pe care au postat-o pe contul de socializare. Fanii au reactionat imediat si i-au felicitat pentru relatia frumoasa.

Chiar daca au divortat, Misha si Connect-R au ramas in relatii foarte bune, iar cei doi petrec foarte mult timp impreuna cu fetita lor.

„O familie superba! ? Sa fiti binecuvantati! ? / In formula asta sunteti cei mai faini? Ramaneti impreuna pentru totdeauna pentru fericirea copilul vostru ???”, le-au transmis admiratorii. In vara anului acesta, Connect-R a anuntat divortul de Misha. „Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divort, 2 ani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari Multumim anticipat”, a scris Connect-R pe Facebook.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro