OANA ZAVORANU LE SPUNE FANILOR SAI TOT CE ARE PE SUFLET

Oana Zavoranu le spune fanilor sai tot ce are pe suflet, mai ales ca promisese acestora, acum ceva timp, ca va fi mult mai apropiata de ei pe retelele de socializare. Motiv pentru ca acestia sa ii urmaresca, de fiecare data, postarile pentru a afla ce s-a mai intamplat in viata vedetei.

Oana transmite tuturor ca se simte bine in pielea ei si – in consecinta – toate ii metg din plin. Pare plina de optimism si pusa, realmente, pe fapte mari.

„Cand te simti bine in pielea ta, si in sufletul tau, toate iti merg din plin ? Iti gasesti repede dimineata hainele care iti plac, (nu trebuie sa scoti tot dressingul afara), iti sta si parul bine, chiar daca il prinzi doar banal intr-o coada, ca e cel mai comod, si simti ca ai o energie nefireasca…?
Si nu are legatura cu vremea urata de afara, are legatura doar cu starea ta sufleteasca, cu bioritmul tau bun, si ca lucrurile sa mearga asa cum vrei ? ”
loading...
Oana Zavoranu nu suporta oamenii care s-au nascut ”suparati pe viata”, ”ciufuti si duhosi”.

Fara refuzuri la telefoane, fara raspunsuri negative la ce astepti raspunsuri, si mai ales fara oameni ciufuti si duhosi in jurul tau, oameni pentru care nimic nu se poate rezolva vreodata, vine sfarsitul lumii si totul e negru.

Oameni care sunt, ii numesc eu, ‘ nascuti suparati pe viata’ , oameni pentru care, iarna, daca ninge, e naspa rau si vara – daca e canicula – e belita!” a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro