RANDI – Frumusetea care minte (single nou si videoclip)

Randi gaseste inspiratie pentru piesele sale in lumea din jurul sau, in societatea in care traieste. Noua sa piesa, Frumusetea care minte, nu face exceptie de la regula si este un prilej de reflectie asupra felului in care percepem frumusetea in ziua de astazi.

Tema frumusetii a fost intens dezbatuta de-a lungul timpului, iar acum mai mult ca oricand este relevant sa vorbim despre asta, cand “revolutia” social media ne face sa fim permanent expusi, iar presiunea de a arata cat mai bine, cat mai frumos, este mult mai mare decat in trecut.

“Mi-as dori ca piesa aceasta sa schimbe ceva in sufletul unora dintre cei care o asculta. Sa ii faca sa realizeze ca frumusetea reprezinta mult mai mult decat un chip perfect, ca inseamna de fapt imperfectiune si ca fiecare om este frumos in felul sau. Fiecare ar trebui sa se accepte pe sine asa cum este si sa vada adevarata sa frumusete, care nu este la vedere, ci este o vibratie a sufletului.” spune artistul.
loading...
3 motive pentru a asculta noua piesa a lui Randi

Versurile mature, profunde
„De ce ai vrea sa fii perfecta, cand frumusetea e atat de imperfecta?”

Versurile piesei te vor pune pe ganduri, te vor face sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa realizezi ca frumusetea nu inseamna doar un chip perfect.
Vocea lui Randi

Vocea artistului confera emotie liniei melodice; te misca, te atinge si te face sa te gandesti la felul in care vezi frumusetea.

Videoclipul este regizat de Daragiu Bogdan, regizor cu care Randi a mai colaborat pana acum la realizarea clipurilor „Ochii aia verzi” si „Calc pe suflete”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro