RELATIA CU BIANCA DRAGUSANU L-A MARCAT!

Relatia cu Bianca Dragusanu l-a marcat pe Victor Slav, iar asta se poate observa de la o posta, chiar daca el incearca, de multe ori, sa dea senzatia ca a lasat in urma acea perioada a vietii sale.

In ultima vreme, Victor Slav este nedespartit de Catalin Cazacu, prietenul alaturi de care – de altfel – prezinta si emisiunea ”Vulturii de noapte”. Cei doi petrec foarte mult timp impreuna, participa la diferitre evenimente mondene, au o legatura stransa de prietenie. Bineinteles, in jurul lor roiesc fetele, motiv pentru care au fost luati la intrebari de libertatea.ro.

„Unde sunt fetele alea mai inalte si mai dragute este si Cazacu. Glumesc. Acolo este un grup de fete, intr-adevar, dar sunt prietenele noastre. Stiu ca pare greu de crezut, dar ele chiar sunt prietenele noastre. Avem o gasca foarte frumoasa cu care iesim, ne distram. Nu suntem impreuna”, a declarat Victor Slav.

El a mai spus ca, in cazul in care va avea o relatie serioasa, nu va mai fi la fel de sincer si deschis cum s-a intamplat in cazul mariajului cu Bianca Dragusanu sau in timpul relatiei cu Anda Adam.

loading...
„Schimb foaia, pentru ca prea am fost expus ani buni si acum prefer ca viata mea particulara sa ramana particulara”. Intre timp, iata-l si pe Catalin Cazacu.

„De obicei, tu asezi cartile in asa fel incat eu raman cu 7-2. Cine stie poker o sa inteleaga”, i-a reprosat Catalin colegului sau.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro