Simona Gherghe, la dieta, desi e gravida!

Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oara, iar de aceasta data va fi mamica de baietel.

Simona Gherghe a marturisit ca are probleme de sanatate, asa ca este fortata sa manance foarte sanatos.

Graviduta Simona Gherghe a dezvaluit ce are voie sa manance si ce nu si din ce cauza a fost nevoita sa duca un stil de viata foarte sanatos.

„Este un regim de viata extrem extrem de sanatos. Voi care faceti sport v-ati putea regasi. Am voie sa mananc gratar, mananc peste fie la cuptor, fie la gratar. Mananc salate, dar fara ulei. Mananc branza slaba, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mananc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mananc dulce ca n-am voie, dar as mananca tone de cozonac. Saptamana trecuta am mancat o felie, atat… dupa trei luni. Sunt foarte atenta, tin problema sub control, pentru ca daca as manca cat as vrea sau ce as vrea, probabil as ajunge cum s-a intamplat in cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit aceasta problema in era aproape in pragul pancreatitei, ceea ce era ingrozitor. Eram insarcinata in luna a sasea-a saptea. Atunci chiar era un pericol si pentru mine si pentru copil. Asa, am luat-o din timp cu regimul, ca sa nu fie probleme, desi teoretic as putea sa mananc, dar sunt foarte constiincioasa”, a declarat Simona Gherghe.

loading...
„Vreau sa spun ca… sunt insarcinata! Da, mi-am luat… rochia asta am purtat-o si cand eram insarcinata cu Ana. (…) O sa am un baiat. Ana o sa aiba un fratior. Eu nu stiu sa am baiat, eu stiu sa am fata”, spunea recent Gherghe. Ba mai mult decat atat, prezentatoarea si-a aratat si burtica la televizor, venind imbracata in rochia pe care a purtat-o si cand a fost gravida cu primul copil.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro