SMILEY A VORBIT PENTRU PRIMA DATA DESPRE FEMEIA CARE I-A SCHIMBAT RADICAL VIATA

Indragitul artist si-a incheiat turneul prin tara, iar acum a tras linie la tot ce s-a intamplat. Smiley spune ca este foarte multumit de echipa lui, de miile de fani care au venit la fiecare spectacol prin tara, si pune tot acest succes pe care il are eama unei femei care i-a dat mereu incredere in el si in vocatia lui: bunica sa!

Smiley va avea cu siguranta pentru ce sa petreaca in noaptea dintre ani, 2018 a fost un an extrem de generos. Nu doar ca tocmai a fost desemnat Barbatul Anului la gala revistei Unica, dar recent a incheiat primul sau turneu national, unde a avut parte si de un spectator neasteptat.

Poate cel mai emotionant moment din cadrul turneului a fost acela in care a avut-o ca spectator pe bunica sa, prezenta pentru prima data la un concert al nepotului. Este vorba de show-ul sustinut de Smiley in orasul natal, Pitesti. Artistul ne-a povestit ce i-a spus bunica dupa spectacol:
loading...
”Mamaie, parca pluteam, asa ma simteam. Eram undeva – asa de usoara eram – ca parca pluteam cand te ascultam ». Dumnezeu sa o tina in putere, sa fie sanatoasa, ca a avut grija de noi toti si are in continuare. Bunicii i-au ajutat pe parintii mei sa ne creasca si pe mine si pe fratele meu. Bunica e de baza, tot timpul a fost langa mine si fratele meu”, a declarat artistul pentru revista Viva!.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro