Solista trupei Mandinga, marea castigatoare „Te cunosc de undeva”

Cei de la Mandinga o sarbatoresc pe Barbara Isasi, solista trupei! Frumoasa artista s-a transformat in Ali, personajul Christinei Aguilera din musical-ul „Burlesque”, a cucerit publicul cu interpretarea sa extraordinara din marea finala si a castigat sezonul 13 al emisiunii concurs „Te cunosc de undeva”.

„Te cunosc de undeva a fost un proiect foarte important pentru mine. M-am bucurat mult cand am aflat ca o sa particip si, desi mi-a fost un pic frica din cauza limbii, a fost o provocare pe care am reusit sa o duc la capat. M-a surprins mult sa gasesc o gasca atat de misto si prietenoasa si toti m-au ajutat sa ma simt bine si sa ma dezvolt.

Am invatat multe lucruri, iar profesorii mi-au dat multe sfaturi. Primele gale au fost grele, chiar mi-am fisurat meniscul si credeam ca nu o sa iasa bine, insa, viata m-a surprins si mi-a oferit o experienta extraordinara. M-am descoperit mai mult, am aflat chestii pe care nu le stiam inainte. «Te cunosc de undeva» m-a facut mult mai libera si m-a ajutat mult sa-mi controlez emotiile. Sunt recunoscatoare intregii echipe, dar si trupei Mandinga pentru sustinere, care este a doua familie pentru mine. Cel mai important sprijin mi l-a oferit iubitul meu, care a fost alaturi de mine de la prima gala pana la ultima repetitie. Ii multumesc din suflet ca a avut atat de multa rabdare cu mine si ca m-a sustinut maxim. Vreau sa dedic lui victoria mea”, declara Barbara.
loading...
Cea mai recenta piesa a trupei Mandinga, „Soy de Cuba”, este cea de-a patra pe care trupa o canta alaturi de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solista pe tanara artista care in 2013 a participat la „Vocea Spaniei” si in 2016 la „Vocea Romaniei”. Pana in prezent, Mandinga a lansat piese precum „Arquitectura”, „Besame”, „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (Ft. Muneer), „Hello” (Ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro