The Motans feat. Marea Neagra – Saint Loneliness (single nou)

Cata emotie incape intr-o piesa? O mare intreaga de sentimente atunci cand versurile sunt semnate de The Motans. Noul lyric video „Saint Loneliness” se inscrie in seria pieselor cu versuri emotionante cu care The Motans si-a obisnuit deja fanii. Videoclipul piesei este o animatie realizata de la zero de regizorul Bogdan Paun si NGM Creative.

„Poate parea putin ciudat, dar piesele „Saint Loneliness” si „Inainte sa ne fi nascut” au aceleasi „radacini”.

Sunt doua fete ale aceleiasi monede. Am hotarat doar sa separ putin emotiile si gandurile pe care le-am avut si le-am trait intr-o anumita perioada din viata mea, asa ca au iesit doua piese… diferite, dar la fel de aproape de sufletul meu”, declara The Motans.
loading...
Muzica piesei „Saint Loneliness” este semnata de Denis Roabes si Alex Cotoi, versurile ii apartin lui Denis Roabes, productia lui Alex Cotoi, regie/animatie Bogdan Paun si productie video NGM Creative.
The Motans a mai lansat de curand piesa „Maraton”, care mizeaza pe sensibilitatea caracteristica artistului spusa atat prin versuri, cat si prin clipul-metafora. Clipul pentru care artistul a filmat trei zile in zona lacului Sfanta Ana si la Slanic Prahova are deja aproape 3,2 milioane de vizualizari pe YouTube, la numai trei saptamani de la lansare.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro