VICTOR SLAV A DEZVALUIT LUCRUL PE CARE SI-L DORESTE CEL MAI MULT FETITA LUI.

In cadrul emisiunii ”Vulturii de noapte” s-a dezbatut un subiect destul de delicat legat de cresterea copiilor. Ei bine, Victor Slav a dezvaluit care este lucrul pe care si-l doreste cel mai mult fetita lui inca de la o varsta frageda.

Traim in secolul vitezei, iar majoritatea copiilor isi doresc inca de la o varsta frageda sa aiba telefoane mobile. Micutii stiu sa navigheze pe Internet de la varste la care altii abia incep sa mearga singuri. Ei bine, se pare ca fetita lui Victor Slav se pare ca este dependenta de telefonul mobil!

„A mea are doi ani si spune „Fon, vreau fon” si ia telefonul si face ce vrea, isi pune ce vrea ea”, a povestit si Victor Slav despre fiica pe care o are cu Bianca Dragusanu.

Daniel Buzdugan l-a sfaturi pe Victor Slav, dar si pe alti parinti sa nu cedeze in fata dorintelor prea mari ale copiilor. Baietelul lui Daniel Buzdugan are 12 ani, iar fetita 10 ani si ei nu au telefoane mobile.

loading...
Victor Slav (n.: 5 iunie 1980 in Bucuresti) s-a cununat civil cu Bianca Dragusanu pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu i-a daruit o fiica lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016

Potrivit unei surse dupa ce au decis sa mearga pe drumuri separate in viata, Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au pus de acord asupra cheltuielilor ce trebuie facute pentru micuta lor.

”Initial au decis sa imparta totul pe jumatate, dar, cum micuta sta mai mult in grija Biancai, este evident ca balanta financiara s-a inclinat in partea ei.Bianca sustine in mare parte cheltuielile micutei. Victor cotizeaza lunar cu putin peste 500 de euro, iar Bianca depaseste in lunile bune cateva mii de euro. Au fost luni cand a cheltuit si 5.000 de euro pentru ca nu se poate abtine sa nu-i cumpere fiicei jucarii si hainute”, a marturisit un apropiat al vedetei

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro