ANDREEA MANTEA SI CRISTI MITREA, PENTRU PRIMA DATA IN PUBLIC DE CAND S-AU IMPACAT!

Andreea Mantea si Cristi Mitrea au fost surprinsi pentru prima data in public de cand s-au impacat. Imaginile aparute pe o retea de socializare “vorbesc” despre relatia pe care o au cei doi, de fapt. Intalnirea lor are loc la cateva zile, dupa ce frumoasa prezentatoare de la Kanal D s-a intors de urgenta in Romania din Turcia ca sa isi rezolve o problema delicata de sanatate.

In varsta de 32 de ani, Andreea Mantea si Cristi Mitrea, care are 37 de ani, s-au intalnit intr-un restaurant celebru romanesc. Cei doi nu au fost singuri, ci impreuna cu frumosul lor baietel. Dupa ce au savurat cateva preparate gustoase, facute dupa retete proprii, David si parintii lui au trecut la desert. Potrivit imaginilor care “au scapat” pe Internet, fiul Andreei Mantea a stat zeci de minute in bratele tatalui sau care l-a leganat, a vorbit cu el si l-a pupat incontinuu. De altfel, cei doi au o relatie foarte speciala, chiar daca David sta mai mult cu mama lui.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea sunt adeseori felicitati de fani pentru relatia armonioasa si echilibrata de prietenie pe care o au. Cei doi au facut pace anul trecut de dragul fiului lor, dupa ce nu si-au vorbit foarte multa vreme. Ori de cate ori se poate, luptatorul de MMA se intalneste cu David si petrec timp de calitate impreuna.

La sfarsitul anului trecut, fiul Andreei Mantea a facut furori, dupa ce a fost filmat de tatal lui in timp ce purtau prima discutie cu greutate… “ca intre oameni mari”, dupa cum a scris Cristi Mitrea cand a facut publice imaginile de mai jos. Luptatorul de MMA a pus la descrierea inregistrarii mesajul: “Prima discutie ca intre oameni mari… pana la un moment dat ??? #genulprogramuluidrama #musiccreditmitrutz #david ?”.

loading...
In clipul de mai jos, micul print al Andreei Mantea ii spune tatalui sau ca e nefericit, pentru ca o fata pe care o place nu i-ar impartasi sentimentele de iubire.

“Spune-mi, de ce esti nefericit? Ai spus ca esti nefericit. Cu ce sa te ajut? Care este nefericirea ta? Sa te fac fericit… Pai de ce nu esti fericit, iubitul meu?”, l-a intrebat Cristi pe micutul David. “Nu stiu”, a raspuns fiul sau. “Nu stii? Nu iti dai seama? Ce iti lipseste? Omul e nefericit cand ii lipseste ceva”, a continuat sportivul. “Imi lipseste o fericire”, a marturisit ulterior David.

“Iti lipseste o fericire? Dar fericirea asta crezi ca are un nume? Pai si cum o cheama pe fericirea asta?”, a incercat Cristi Mitrea ca sa-l determine pe fiul lui sa vorbeasca. “Da. Iubire”, a spus David. “Cum, cum? Iubire? Dumnezeule…Si mai departe? Catre cine se indreapta aceasta iubire? Spune-mi cine e domnisoara in cauza si o sa ne descurcam, o sa vina fericirea si pe drumul tau. Vrei sa vin la gradinita sa vorbesc cu ea? Trebuie? Hai la tata in brate sa vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignora? te place? V-ati pupat?”, l-a mai intrebat Cristi Mitrea. Fiul sau a raspuns imediat, iar in glas i s-a simtit tristetea: “Ihi”.

“V-ati pupat? Si atunci de ce ai mutra asta? de ce nu esti fericit daca te-ai pupat? inseamna ca si ea te-a pupat, inseamna ca e reciproc, inseamna ca impartaseste aceleasi sentimente, inseamna ca exista ceea ce tu spui ca lipseste: iubire. Si atunci de ce simti tu ca nu exista?”, i-a mai spus luptatorul de MMA fiului sau. In varsta de aproape 4 ani, David parea foarte suparat si si-a anuntat tatal ca vor lua o pauza de la discutie, pentru incepeau desenele lui preferate si voia sa le urmareasca.

Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. In viata personala, are un baietel pe care l-a adus pe lume in urma relatiei pe care a avut-o cu luptatorul de MMA Cristi Mitrea, care este si fost concurent de la “Burlacita”, show la care a participat ca sa isi gaseasca sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a nascut pe 27 mai 2015.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro