BIANCA DRAGUSANU SI ALEX BODI AU AJUNS AZI „IN FATA ALTARULUI”! PRIMELE IMAGINI DE LA EVENIMENT

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, iubitul vedetei, au ajuns sambata in fata altarului! Nu, nu s-au casatorit, ci au fost parintii spirituali pentru un bebelus.

Bianca Dragusanu nu a putut refuza dorinta unei prietene bune, anume, de a-i boteza copilul. Asa ca sambata, vedeta si iubitul ei, Alex Bodi, s-au prezentat, elegant, la biserica, unde bebelusul a fost botezat. Cei doi sunt cu zambetul pe buze, in fata altarului, unde au devenit parintii spirituali ai micutei Eva Maria.

Bianca a postat pe Instagram o poza de la importantul eveniment si a scris si cateva cuvinte.

”Bucurie si binecuvantare sa fim parinti spirituali pt Eva Maria @ioana_roncu @gabriel_roncu. Sa ne traiesti, sa aduci numai bucurie in casa parintilor tai ,sa ne cresti sanatoasa si inteleapta!”, a scris Bianca.

loading...
Dupa ce inainte de Craciun si-au spus adio, Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au impacat odata cu noul an. Cei doi au plecat intr-o escapada in Turcia, la Istanbul.

Pentru a-i demonstra vedetei ce mult i-a lipsit, Alex Bodi a dus-o intr-o minivacanta la Istanbul. S-au cazat hotel de fite, o camera costand peste 5.000 de lei pe noapte. Bianca Dragusanu s-a pozat sexy in balconul camerei. „Iti multumesc Doamne pentru viata mea perfecta #dragoste”, a scris Bianca Dragusanu, pe Instagram, acolo unde a postat imaginea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro