Cati ani a implinit fosta doamna Columbeanu: „Imi traiesc viata ca si cum…”

La multi ani, Monica Gabor!

Azi, 8 ianuarie, este ziua de nastere a Monicai Gabor. Fosta doamna Columbeanu traieste o viasa de vis in America, acolo unde aplecat dupa ce a divortat de afacerist. Desi fiica lor, Irina, traieste in Romania, cele doua se vad cat de des pot si, de dragul ei, Moni si fostul sot au ingropat securea razboiului si au o relatie amicala.

Ajunsa la varsta de 31 de ani, ea se poate declara o femeie implinita. Fostul model are o relatie cu un chinez cunoscut sub numele de Mr Pink care detine o afacere care ii aduce foarte multi bani, iar Irina se intele bine atat cu el, cat si cu fiul lui pe care il vede ca pe un frate. Mai mult decat atat, Monica se invarte in cercuri de oameni celebri in Statele Unite ale Americii si in toata lumea si a aparut in fotografii si alaturi de Paris Hilton si rudele lui Michael Jackson.
loading...
De ziua ei, frumoasa romanca a publicat un mesaj in care a multumit tuturor fanilor pentru urarile frumoase pe care i le-au transmis. „Imi traiesc viata ca si cum ar fi ziua me de nastere in fiecare zi pentru ca nu stii niciodata cand ar putea fi ultima zi. Am fost coplesita astazi cu urari de sanatate si iubire. Sunt foarte recunoscatoare pentru toate persoanele frumoase care sunt in viata mea. Multumesc tuturor pentru urari”, a scris Monica Gabor pe pagina ei de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro