Cristi Minculescu, Valter & Boro pornesc in turneul „Invingatori”

Trupa „Cristi Minculescu, Valter& Boro” incepe in forta anul 2019, animata de un sfarsit de 2018 incununat de o victorie importanta in drumul spre redobandirea numelui „Iris” si perspectiva palpabila a faptului ca dreptatea este pe cale de a fi facuta.

Astfel, turneul de promovare a single-ului trupei, „Invingatori”, va debuta pe data de 18 ianuarie la Cluj, pana acum fiind anuntate un numar de 11 concerte, lista urmand sa se imbogateasca in urmatoarele zile cu date noi.

„Cristi Minculescu, Valter & Boro” anunta un turneu exploziv, iar avanpremiera acestuia va fi la Beraria H din Bucuresti, in data de 26 ianuarie, atunci cand baietii au pregatit numeroase surprize pentru fani, avand in vedere si tripla aniversare, respectiv zilele de nastere ale lui Cristi Minculescu si Doru „Boro” Borobeica, precum si implinirea a 40 de ani de la debut pentru legenda rock-ului romanesc.

Toate detaliile privind turneul de promovare a piesei „Invingatori” se gasesc pe paginile de Facebook si Instagram ale trupei, membrii formatiei fiind apreciati in mediul online pentru activitatea lor intensa de pe retelele de socializare.

loading...
De asemenea, „Cristi Minculescu, Valter& Boro” au inceput recent colaborarea cu reputatul impresar Radu Groza, despre care Cristi Minculescu afirma: „Avem multe proiecte frumoase in plan, pe care le vom pune in aplicare cu ajutorul echipei si a noului nostru coleg si prieten, Radu Groza. Vedem si simtim ca ne iubeste, este plin de idei bune si energii pozitive, iar impreuna vom duce povestea noastra mai departe.”

Intrebat despre planurile pe 2019, Cristi Minculescu ne-a dezvaluit faptul ca membrii formatiei au in vedere compunerea de noi piese: „Ca si planuri de viitor, suntem deschisi la colaborari cu orice fel de compozitori care inteleg fenomenul „Iris” si care au fost inspirati in a crea o piesa pentru noi, dar suntem pregatiti din toate punctele de vedere pentru a lansa si piese compuse 100% de noi. Chiar am inceput usor, usor sa pregatim cateva piese. Poate printre ele vom avea un nou „Strada ta”, „Floare de Iris” sau „Somn Bizar”. Cine stie?!”

Cat despre momentele de relaxare, solistul trupei ne-a spus ca cel mai mult ii place sa urmareasca noul val de muzicieni: „In ceea ce priveste tinerii care isi doresc o cariera in muzica, ii urmaresc cu atentie la emisiunile gen „talent- show” care se bucura de un real succes la noi si observ ca foarte multi dintre ei sunt talentati si perseverenti. Tot ceea ce au nevoie este un sfat bun de la cineva care stie „cu se sa mananca” meseria asta si o sansa pentru a aparea in lumina reflectoarelor. In rest, sky is the limit!”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro