Desi nu a divortat de Culita Sterp, Carmen de la Salciua e de mana cu iubitul ei

Carmen de la Salciua trece printr-un divort extrem de dificil de Culita Sterp, consolandu-se insa in bratele iubitului ei, Cosmin. De curand au aparut primele imagini cu ei impreuna.

Tinandu-se de mana, Carmen de la Salciua si iubitul ei, par decisi sa isi traiasca, cat de discret se poate, povestea de iubire pe care o impartasesc.

Si, chiar daca, de-a lungul ultimelor luni au evitat sa se afiseze impreuna, mai ales ca artista trece printr-un divort dificil de Culita Sterp, Carmen de la Salciua si Cosmin au decis sa nu se mai ascunda. Iar de curand, cei doi au fost surprinsi tinandu-se de mana in timp ce se intorceau de la aeroport dupa ce, probabil impreuna, au petrecut cateva zile departe de nebunia si de stresul pe care il are cea mai senzuala cantareata din muzica populara din cauza divortului de Culita Sterp.

”Dupa ce m-am despartit de Culita Sterp, dupa cateva luni, am inceput o relatie. El, mai intai, mi-a fost amic, ma consola. E bland, e bun si mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adica liniste, bucuria de a avea un sprijin adevarat langa mine. El nu vrea sa profite nicio secunda de mine, prefera sa fie discret, nu vrea sa se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afisam, preferam sa ne traim, in liniste povestea”, ne-a spus, in exclusivitate, Carmen de la Salciua.

loading...
Si, pare-se, asa si face, mai ales ca, in repetate randuri, a discutat cu Cosmin, asa cum ne-a si dezvaluit printre altele, despre expunerea lor, el preferand sa fie cat mai ”in umbra”, cu atat mai mult cu cat a fost amic si cu Culita Sterp. ”Momentan nu imi pun problema de casatorie si de copii, dar recunosc ca asta imi doresc sa vina in viitor. Mi-as dori doi copii, un baiat si o fetita sau doua fetite. Dar, momentan, prefer sa ma bucur de liniste, de relatia pe care o avem, de faptul ca pot pune capul pe perna fara sa mai plang, fara sa sufar. Mi-as dori ca lumea sa intteleaga ca linistea este cea mai importanta intr-o relatie, ca increderea e totul. Tot aud comparatii, ca Culita ar fi nu stiu cum, ca e mai nu stiu cum, dar eu stiu un lucru. Nu conteaza cine e mai frumos, ca e mai altfel unul sau altul, e important ca un barbat sa iti ofere ceea ce ai nevoie. Iar Csomin asta face, iar asta e cel mai important pentru mine”, ne-a mai spus Carmen de la Salciua.

Dupa ce Culita Sterp a facut o serie de declaratii socante cu privire la moralitatea sotiei sale, Carmen de la Salciua este atat de suparata incat nici nu mai vrea sa auda de el. ”Carmen este disperata ca trebuie sa dea, din nou, nas in nas cu el. Nu il mai suporta, se simte tradata, inselata si batjocorita de barbatul pe care ea l-a iubit la nebunie. Dar, in perioada asta, ea este nevoita sa ii suporte prezenta pentru ca au o serie de obligatii artistice impreuna. Ea nu era inca hotarata sa divorteze si au luat, impreuna, niste cantari, si au de cantat impreuna, de Craciun. De fapt, au cantari pana prin 2019 la jumatate, iar Carmen nu stie cum sa scape de ele”, ne-a spus o apropiata de-ale cantaretei.

Mai mult decat atat, in ultima vreme, Carmen de la Salciua a luat o decizie drastica cu privire la cariera ei artistica. ”Nu mai vrea sa accepte nicio cantare in compania lui Culita. Adica, a pus, clar, problema de ori ea, ori el. Impreuna, sub nicio forma. Nu poate sa il mai vada in ochi, daramite sa cante, sa danseze, sa zambeasca pe aceeasi scena. Este o femeie ranita si, normal, decizia ei e de inteles”, ne-a mai spus sursa citata.

“Nu imi vine sa cred ca Dumnezeu mi-a dat putere sa trec asa usor peste, desi in sufletul meu este o durere mare. Nu ma asteptam sa fiu asa tratata de omul de langa mine. Sunt dezamagita, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternica, luptatoare si credincioasa. Tot raul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua in ziua in care a depus actele de divort.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro