Dovada ca luptatorul Cristi Mitrea este topit dupa fiul lui!

Cristi Mitrea este topit dupa fiul lui! Cand este langa micutul David, sportivul este de nerecunoscut.

Andreea Mantea si tatal copilului ei au o relatie frumoasa si armonioasa de prietenie de dragul copilului lor. Nu au fost compatibili pe plan amoros, dar cei doi sunt, fara indoiala, parinti de nota 10 pentru adorabilul David (trei ani).

De curand, amfitrioana celui mai tare show matrimonial, „Puterea Dragostei”, si luptatorul Cristi Mitrea s-au intalnit la un restaurant romanesc celebru, rasfatatul zilei fiind nimeni altul decat mostenitorul lor.

Dupa ce au terminat de mancat bunatati care-ti lasa pur si simplu gura apa, David si parintii lui au trecut la desert.

loading...
Si, dragi cititori, nu exageram cand va spunem ca au comandat un platou de dulciuri care ar determina si cel mai ambitios om la dieta sa cedeze si sa se delecteze cu aceste minunate bombe calorice.

Baietelul a stat zeci de minute in bratele tatalui sau care l-a leganat, a vorbit cu el si l-a pupat incontinuu. Relatia lui Mitrea cu fiul lui este de altfel un spectacol in sine.

Sportivul dur si nemilos in cusca se transforma intr-un baietandru bland cand este langa simpaticul David. Iar marturie stau pozele amuzante care-i infatiseaza pe cei doi in tot felul de ipostaze haioase.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea merita felicitarile tuturor pentru modul in care se inteleg si comunica, desi nu mai formeaza un cuplu de ceva timp. David este totul pentru ei si nu exista sacrificiu si compromis pe care nu l-ar face in numele iubirii pentru micutul lor.

De fiecare data cand vine in tara cu baietelul, vedeta Kanal D se intalneste cu tatal copilului ei pentru ca stie ca pentru cel mic este o adevarata bucurie sa petreaca timp cu amandoi parintii in acelasi timp. David este un baietel special, cu un magnetism teribil, toata lumea indragindu-l imediat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro