Florin Salam a batut-o pe Loredana Chivu in club!

Un episod violent a avut loc intre Florin Salam si Loredana Chivu.

Se pare ca in timpul unei distractii in club s-a iscat un scandal intre Florin Salam si Loredana Chivu. Cei doi au dat nas in nas in timp ce se distrau pe ritmuri de manele si, incantata sa se afle in prezenta artistului, focoasa blondina l-ar fi sarutat pe acesta direct pe gura. Luat prin surprindere si enervat la culme de gestul fostei asistente TV, manelistul i-ar fi dat o palma de fata cu toata lumea din club, relateaza Cancan.

Este posibil ca Salam sa fi reactionat atat de violent de teama ca povestea sarutului sa nu ajunga si la urechile sotiei lui, Roxana Dobre, si sa se certe din nou cu ea dupa ce abia s-au impacat.
loading...
„Au inceput, din nou, sa vorbeasca si Florin a uitat de supararea lui. Acum, pentru cand au fost nasi, i-a dat cati bani a avut ea nevoie sa se imbrace, sa isi cumpere cele necesare. Mai mult, o punea sa dea si telefoane acasa, sa se asigure ca totul este in perfecta ordine cu toti cei trei copii, intreba chiar si de baiat, ceea ce e clar ca e un pas inainte. Ca nici nu voia sa auda de el, acum, pare-se, a inceput sa il indrageasca. Iar Roxana, vazand ca Florin a schimbat tonul, este doar lapte si miere. Stralucea de fericire, nu altceva„ a povestit un apropiat al cuplului in urma cu trei luni despre impacarea manelistului cu frumoasa bruneta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro