Gabriela Cristea a marturisit totul!

Gabriela Cristea va naste in luna martie a acestui an.

In varsta de 44 de ani, Gabriela Cristea se bucura enorm de clipele frumoase de care are parte in sanul familiei. Nu doar ca atat prezentatoarea tv, cat si Tavi Clonda se simt impliniti ca au adus-o pe lume pe micuta Bella Victoria Margot, dar se bucura enorm si de venirea pe lume a celei de-a doua fetite!

Inarmati cu rabdare si voie buna, Gabriela Cristea si Tavi Clonda abia asteapta momentul in care micuta lor va veni pe lume. Vedeta a marturisit ca va experimenta notiunea de ”co-sleeping”, ceea ce inseamna ca bruneta va dormi in aceeasi incapere alaturi de copii, dar nu in pat.
loading...
„Voi experimenta co-sleepingul. Pentru cei care nu stiu…eu sunt de acord cu dormitul cu copilul in aceeasi camera, dar nu in acelasi pat. Si la Victoria am avut un patut lipit de al meu, pentru ca, recunosc, mi-a fost frica sa o tin cu mine, dar si pentru ca un cuplu are nevoie de intimitate. Altfel, nu am fi mai avuns sa facem si al doilea copil. Consider ca parintii trebuie sa aiba si ei momentele lor intime. Victoria a dormit cu noi patru luni, iar dupa aceasta perioada am mutat-o in camera ei. S-a intamplat cand Tavi (n.r. sotul Gabrielei Cristea) a fost foarte racit si a decis ca fetita nu mai poate dormi cu noi. A fost foarte greu, dar am inteles ca totul se desfasoara pe etape. Asadar, in weekendul 27-28 aprilie sa nu ma cautati. O sa plec cu sotul meu hai-hui. O sa lasam copiii in patul nostru sa se rasfete”, a marturisit Gabriela Cristea, conform Click!
Gabriela Cristea se pregateste sa devina mama pentru a doua oara dupa ce pe data de 23 septembrie 2017 ea i-a daruit sotului ei, Tavi, o fetita. Vedeta a dezvaluit ca va fi nevoita sa nasca mai devreme decat se astepta. Asadar, al doilea bebelus va veni pe lume in luna martie a acestui an.

„Eu nasc in martie, pe undeva pe la jumatate… Eu va trebui sa nasc mai repede pentru ca n-am doi ani intre cezariene… cu doua-trei saptamani mai devreme”, a spus Gabriela Cristea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro