Gabriela Cristea va naste cu cateva saptamani mai devreme.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a oferit detalii despre momentul in care va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Gabriela Cristea a fost invitata la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a oferit detalii despre sarcina sa. Vedeta a marturisit ca va trebui sa nasca cu cateva saptamani mai devreme.

„Eu nasc in martie, pe undeva pe la jumatate… Eu va trebui sa nasc mai repede pentru ca n-am doi ani intre cezariene,… cu doua-trei saptamani mai devreme”, a spus moderatoarea TV, potrivit spynews.ro. Prezentatoarea de televiziune a vorbit si despre problemele pe care le-a avut din cauza unei laringite
loading...
„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost ca am facut aerosoli cu ser fiziologic… Intr-o noapte, cand nu puteam sa respir, Tavi s-a ridicat si mi-a zis sa ma duc sa beau o tuica si sa vin inapoi…

Eu am crezut ca o sa ma tina si pe mine doua zile, dar nu!… A fost virala treaba si initial a avut-o Victoria, dar o forma usoara. Dupa care Tavi a facut o forma, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut in cateva zile”, a mai spus vedeta. Gabriela Cristea este prezenta pe micile ecrane de foarte multi ani si a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. Gabriela Cristea este casatorita cu muzicianul Tavi Clonda, impreuna cu care are o fetita, Victoria. Vedeta si partenerul ei de viata urmeaza sa devina din nou parinti de fetita anul acesta. Prezentatoarea de televiziune a mai fost casatorita cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divortat cu mare scandal.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro