Imaginea cu care Liviu Varciu i-a induiosat pe toti.

Liviu Varciu i-a cucerit pe fanii sai de pe retelele de socializare cu o imagine plina de tandrete in care apare alaturi de fiica sa cea mica.

„Caldura sufleteasca”, este mesajul postat de Liviu Varciu in dreptul imaginii cu mezina sa, Anastasia. Ipostaza cu Liviu Varciu si Anastasia i-a cucerit pe admiratorii artistului, care a primit mesaje

„Un tablou incomplet! Pacat! Anii trec si alegi pana culegi!”, „frumoasa foc e fetita. Sa ai grija de ea sa nu-i lipseasca nimic. Sa nu cumva sa cheltui multi bani cu maimutele si copilul sa ramana cu nevoi”, „Frumusetea este facuta din doua persoane si o dragoste asa trebuie sa creasca cu doi parinti fericiti, dar pana la urma e treaba ta”, „Cele mai bune lucruri pe care le-ai realizat in viata ta”, „Iti speli toate pacatele”, „Doamne, e copia ta”, i-au scris internautii. Liviu Varciu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din showbiz-ul romanesc. A cantat alaturi de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Varciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar si de prezentator de emisiuni de televiziune. A fost casatorit o singura data, cu o fosta asistenta de televiziune. Liviu Varciu are doua fete: Carmina, din relatia cu Amy Teiceanu, si Anastasia, din relatia cu Anda Calin. Liviu Varciu si Anda Calin s-au despartit anul trecut.
loading...

sursa:libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro