INNA – Sin Ti (single nou si videoclip)

INNA incepe anul in forta cu lansarea celei de-a treia piese de pe albumul „YO” care se numeste „Sin Ti”.

Videoclipul pentru „Sin Ti” a fost filmat cu echipa NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alex Muresan DoP) si produs de Loops Production.

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling pentru tinute, Sorin Stratulat (Beauty District) par si make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

Piesa a fost compusa de INNA si produsa de David Ciente, alaturi de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar si pentru „Gimme Gimme”, „Ruleta”, „Nirvana”.

loading...
„Sin Ti” este o piesa sincera de dragoste, o declaratie directa si emotionanta.

Anul trecut, INNA a lansat „RA” si „Iguana”, doua piese cu un sound complet nou fata de cel cu care erau obisnuiti fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul „YO”.

Albumul „YO” va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul „YO”, INNA a cantat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca in fata a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a facut un promo tour la cele mai importante televiziuni si radiouri din Mexic si a dat interviuri pentru publicatiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

„YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stari pe care INNA simte ca le-a trait in alta viata.

Piesele se numesc „RA”, „Contigo”, „Iguana”, „Si, Mama”, „Sin Ti”, „Locura”, „Fuego”, „Tu Manera”, „La Vida”, „Gitana”, „Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat cate un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Paun – regizor si Alex Muresan – DoP), productie video Loops Production.

INNA a performat in peste 800 de concerte, are peste 4.8 milioane de abonati pe YouTube, peste 3.8 miliarde de vizualizari pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter si 2.5 milioane de fani pe Instagram

Anul trecut, INNA a sustinut un turneu in Statele Unite ale Americii si Canada, turneu care a inclus 9 concerte in Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami si Chicago.

La inceputul lunii februarie, INNA va canta pentru prima data in Australia, in doua show-uri cu band in Melbourne si Sidney.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro