Lady Gaga este nominalizata la Oscaruri ca „Cea mai buna actrita in rol principal”

Lady Gaga incepe in forta anul 2019 cu doua nominalizari la Oscaruri – cele mai importante premii ale industriei cinematografice: „Cea mai buna actrita in rol principal” si „Cel mai bun cantec original”.

„Shallow” este piesa de pe soundtrack-ul filmului „A star is born” ce a fost nominalizata la categoria „Cel mai bun cantec original”, fiind compusa de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando si Andrew Wyatt.

Iar pentru interpretarea magistrala a personajului Ally din filmul A star is born, Lady Gaga este nominalizata pentru prima data la categoria „Cea mai buna actrita in rol principal”.

Soundtrack-ul filmului „A star is born” l-a adus pentru prima oara pe Bradley Cooper si in ipostaza de cantaret, drept exemplu stau multiplele piese cantate in colaborare cu Gaga de pe material.

loading...
„Shallow” este duetul dintre Gaga si Cooper ce si-a facut loc in muzica internationala, atat in topurile muzicale, cat si pe Social Media, dintre cele 19 melodii de pe album, insa intreg materialul a cucerit chart-urile din peste 15 tari, fiind recompensat cu discuri de aur si platina pentru unitatile vandute.
Soundtrack-ul „A star is born” a fost si cel mai bine vandut material in prima saptamana, din ultimii 3 ani si este al cincilea material discografic lansat de Gaga care ajunge pe primul loc in topul Billboard 200.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro