Misha si Connect-R, din nou impreuna. Ce imagine frumoasa

Misha a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare alaturi de Connect-R si fetita lor, Maya, ce seamana tot mai mult cu tatal ei. Chiar daca au divortat, cei doi artisti au ramas in relatii foarte bune si petrec timp cu micuta lor, ori de cate ori au ocazia.

In imagine, sarbatorita are un machiaj special si poarta o rochie frumoasa roz, iar pe cap, urechi Minnie Mouse. Maya sta intre parintii ei, iar fericirea i se citeste pe chip. „La multi ani, Mayu. Te iubim mult” , a scris artista pe contul de socializare.

La multi ani, printesa mica!???’, Ce fete superbe ai alaturi!!??’, @connectr, ce femeie ai pierdut :(… pacat’, La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!’, Frumosilor?’, La Multi Ani, Maya!!! Sa Fii Fericita alaturi de parintii tai!!!???????’, sunt cateva dintre mesajele primite de cei doi pe contul de Instagram. Cantareata Misha a format o familie cu muzicianul Connect-R, insa au ajuns la divort. Dupa ce s-a aflat despre separarea lor, cei doi au fost destul de retinuti in a face declaratii. Misha a explicat in ce relatii se afla cu fostul sau partener de viata, dar si cum se comporta artistul cu fiica lor, Maya. „Si inainte, eu stateam cel mai mult cu ea, asa ca pentru mine nu a fost o schimbare atat de wow si nici pentru Maya. Oricum ei petrec foarte mult timp impreuna, in masura in care poate si tatal sau. Am asa mici intervale de ore in care pot sa stau si eu linistita. Se vad la cateva zile”, spunea Misha la finalul anului trecut.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro