Oana Radu, mana sparta la cumparaturi, din cauza unei traume

Oana Radu a fost un copil sarac si a muncit de mica pentru a-si putea ajuta cu bani familia. De cand a reusit sa-si faca loc in industria muzicala din Romania, si-a schimbat statutul financiar. Acum, recunoaste ca face multe cumparaturi inutile, tocmai pentru a compensa lipsurile din copilarie.

La 25 de ani abia impliniti, Oana Radu se declara o persoana implinita, care vrea sa se bucure de tot ce o inconjoara. Desi este intr-o relatie serioasa, fosta finalista de la „Vocea Romaniei” sustine ca nu e pregatita pentru o familie in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca tot ce doreste acum este sa se bucure de ce i-a lipsit in copilarie si adolescenta.

„Sunt intr-o relatie, dar nu ne-am casatorit inca. Nici nu am de gand sa fac lucrul asta momentan, pentru ca am 25 de ani si inca am alte planuri. Cred ca lucrurile astea m-ar depasi. Sunt relativ egoista, pentru ca imi place sa tin totul pentru mine. Eu am fost un copil foarte sarac si nu am avut chestii si acum, ca mi le permit, vreau sa ma bucur de ele, sa-mi ajut familia, vreau sa am o perioada sa copilaresc cu adevarat”, ne-a spus Oana.

Desi nu are milioane de euro, vedeta cheltuie ca si cum le-ar avea! Nu-i chip sa faca economii, iar multe dintre lucrurile pe care le cumpara nici nu apuca sa le foloseasca.

loading...
„Cei care au fost la fel de modesti ca si mine, ca sa nu zic saraci, cred ca stiu si inteleg ce inseamna sa nu ai multa timp si dintr-odata sa ai. Nu sunt chibzuita absolut deloc, arunc banii pe toate prostiile care nu-mi folosesc. Tot ce are sclipici, puf sau este roz imi ia ochii si dau banii chiar daca nu mai am loc deloc in casa de ele. Cand fac curatenie in camera, dau saci de lucruri prietenilor si familieis si imi dau seama ca aproape 90% din ele au eticheta. De la portfarduri pana la genti si bagaje”, ne-a mai spus artista, marturisind si ca banii cei mai multi ii da pe produse de machiaj, insa considera ca asta reprezinta o investitie pe termen lung. „Investesc foarte mult in make-up, parfumuri si haine. Extrem de mult. Dar sunt si foarte pasionata. Am un vlog de beauty si investesc foarte mult in asta, pentru ca e un castig al meu. Cumva, investind in toate lucrurile astea si facandu-mi singura machiajul si parul, economisesc si bani, pentru ca nu mai platesc make-up artisti”, a mai spus ea.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro