Parerea Luanei Ibacka despre actuala sotie a lui Cabral

Luana Ibacka, fosta sotie a lui Cabral, si-a spus parerea despre actuala partenera de vata a prezentatorului de televiziune.

Cabral si sotia sa, Andreea Ibacka, au devenit parinti de fetita in urma cu ceva timp. Bebelusul este primul copil al blondei cu sotul ei, Cabral. Fiica celor doi a primit numele Namiko. Prezentatorul de televiziune mai are o fiica, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.

Intr-un interviu, fosta partenera de viata a lui Cabral, Luana Ibacka, si-a spus parerea despre actiala partenera de viata a prezentatorului de televiziune. Luana Ibacka a explicat si care au fost motivele care au dus la divortul lor. „Intre noi doi era o diferenta de varsta de 10 ani. Am eu o preferinta sa fie barbatii mai tineri. L-am intalnit pe Cabral la un casting, ne-am placut imediat si am ramas impreuna. In 2002 am ramas gravida si ne-am casatorit cand eram insarcinata. Aveam 36 de ani atunci.
loading...
Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama ca ne dorim altceva, n-are nici legatura cu varsta. S-a deschis o alta lume pentru el, a trecut dintr-o zona in care era o persoana ingradita intr-alta in care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lasat sa plece. Am suferit, am plans si au existat si gelozii. Mie imi place mult de actuala sotie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat ca am fost etichetata ca fosta sotie a lui Cabral”, a spus Luana Ibacka.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro